Για τέταρτη φορά στο Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων ο Κ. Ποζρικίδης της ΔΕΘ-Helexpo

Στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI) εξελέγη για τέταρτη συνεχή φορά ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ Κυριάκος Ποζρικίδης, καταλαμβάνοντας εκ νέου μία από τις 11 αιρετές θέσεις που αναλογούν στην Ευρώπη.

Eίναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας εκλέγεται για τέταρτη συνεχή θητεία στο διοικητικό συμβούλιο της UFI, γεγονός που -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας- «αντανακλά την αναγνώριση της παγκόσμιας εκθεσιακής βιομηχανίας τόσο στο πρόσωπο του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ-Helexpo όσο και στον ρόλο του εθνικού εκθεσιακού φορέα στα διεθνή εκθεσιακά δρώμενα». Η νέα τριετής θητεία του κ. Ποζρικίδη ξεκινά μετά την ετήσια γενική συνέλευση της UFI, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου.

Η ΔΕΘ-Helexpo επενδύει στον διεθνή χαρακτήρα της, ακολουθώντας τα τελευταία χρόνια μια στοχευμένη στρατηγική εξωστρέφειας, μέσω της δικτύωσής της με ξένους εκθεσιακούς φορείς. Η ΔΕΘ είναι μέλος της UFI από το 1927, ενώ συμμετέχει σε πολλούς ακόμη σημαντικούς διεθνείς εκθεσιακούς οργανισμούς.