Για τα Χριστούγεννα η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, η Groupama Ασφαλιστική θα βρίσκεται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS για να ενισχύσει το έργο τους, διαθέτοντας οικονομική ενίσχυση για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

H Διοίκηση της εταιρείας, με την προσφορά της,θέλει να δώσει το μήνυμα ότι όλη η οικογένεια της GroupamaΑσφαλιστικής νοιάζεται διαχρονικά τόσο για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές των Παιδικών Χωριών SOSόσο και για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που προσφέρουν καθημερινά σημαντικό έργο.

Ο Κωνσταντίνος Γκορτζής, Διευθυντής του Τομέα Marketing & Επικοινωνίας της GroupamaΑσφαλιστικής ανέφερε σχετικά: «Δυστυχώς φέτος,  λόγω της πανδημίας, δεν ήταν δυνατό να διοργανώσουμε την καθιερωμένη συλλογή ρούχων και τροφίμων από τους εργαζομένους της εταιρείας μας. Ωστόσο, η πολυετής μας σχέση  με τα Παιδικά Χωριά SOSεκφεύγει τέτοιων στεγανών και γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους με κάθε δυνατό τρόπο. Ειδικά φέτος,που –περισσότερο από άλλες χρονιές-  όλοι αναζητούν μια σκέψη και ένα χαμόγελο, η Groupama Ασφαλιστικήθέλει να τα προσφέρει σε εκείνουςπου το έχουν περισσότερο ανάγκη.Μοιραζόμαστε την ελπίδα και την αισιοδοξίαμας για την επόμενη ημέρα, η οποία δε θα αργήσει να έρθει. Καλές Γιορτές σε όλους».