Για «σοκαριστικές αποκαλύψεις Κοντονή» μιλάει η ΝΔ – «Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» λέει το ΚΙΝΑΛ

Για «σοκαριστικές αποκαλύψεις » του Σταύρου Κοντονή κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, με αφορμή δηλώσεις του στον ΑΝΤ1. «Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κοντονή αποδεικνύουν τον απροκάλυπτο κυνισμό και την απύθμενη υποκρισία του κ. Τσίπρα. Χθες ήταν έξω από το Εφετείο ζητώντας καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ενώ ως πρωθυπουργός φρόντιζε να “πέσουν στα μαλακά”. Από τη σημερινή αποκάλυψη εξηγούνται πολλά και, κυρίως, γιατί η υπόθεση αυτή βάλτωσε επί της θητείας του».

Από την πλευρά του, το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει σε δήλωσή του: «Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Κοντονή δημιουργούν μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Από τις δηλώσεις του προκύπτει ότι οι αλλαγές που έγιναν στον Ποινικό Κώδικα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Τσίπρα, οδηγούν στο να μη στερηθεί τα πολιτικά της δικαιώματα η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

Επιπλέον, το Κίνημα Αλλαγής τονίζει: «Με δεδομένο πως ο κ. Κοντονής δηλώνει ότι το είχε επισημάνει, προκύπτει ότι η επιλογή αυτών των απαράδεκτων αλλαγών ήταν απόλυτα συνειδητή. Γι’ αυτό και είναι υπόλογοι».

Βόμβα Κοντονή – Παραιτήθηκε και βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ