Για κάτσε βρε Αλέξη, γιατί πολλά μας τα είπες…

Για κάτσε βρε Αλέξη, γιατί πολλά μας τα είπες…
  • Το γεγονός ότι το τριτοκοσμικό κράτος το οποίο υπηρέτησες και διαιώνισες δεν αναγνωρίζει κανένα άλλο πτυχίο του UK Open University πέρα από αυτό της μουσικής, δεν μειώνει την αξία οποιουδήποτε επαγγελματία θέλησε να σπουδάσει παράλληλα με τις εργασιακές του ασχολίες.
  • Ούτε την αξία των σπουδών του, καθώς πρόκειται για ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών.

Παιδιά του κομματικού σωλήνα σας έχω νέα:
Στο εξωτερικό τιμώνται και υπολογίζονται περισσότερο οι άνθρωποι της εργασίας, που μάλιστα επιλέγουν να σπουδάζουν δουλεύοντας.Και οι τίτλοι των ανοικτών πανεπιστημίων εκτιμώνται δεόντως.
….
Εσείς με τη μαγιά των παιδιών του κομματικού σωλήνα, που πέρα από δύο παραγράφους βιογραφικά και καριέρα αμφιθεάτρου δεν έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν, καθώς δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, συνεχίστε στο ίδιο τροπάριο.
….
Εσείς που πιστέψατε πως με ένα πτυχίο τσάτρα πάτρα μπορείτε να γυρίζετε να πουλάτε μούρη με το κιλό ως κατάλληλοι δια πάσαν νόσον και πάσα μαλακία.
  • Εσείς που δεν κάνατε ούτε μία τομή για να βελτιωθεί αυτό το χάλι που λέγεται ελληνικό κράτος, γιατί ήσασταν άσχετοι και μαθητευόμενοι μάγοι στου κασίδα το κεφάλι.
…..
Πάτε να κολλήσετε κανένα ένσημο να δείτε πως βγαίνουν τα λεφτά στον έξω κόσμο και μετά μιλάτε.
  • Είχατε τεράστια ένδεια στελεχών και προτιμούσατε να δίνετε υπουργεία στον κάθε τυχάρπαστο αφισοκολλητή προκειμένου να μην εμπιστευτείτε τους ανθρώπους της πραγματικής ζωής, αυτούς που έδωσαν δείγματα γραφής στον επαγγελματικό στίβο.
  • Μην τυχόν και χαλάσει το παρεάκι, μην τυχόν και χαθούν οι κομματικές περγαμηνές.

Φάτε τη σκόνη των άλλων τώρα και με τις υγείες σας.

Print Friendly, PDF & Email