Γερμανία: Ο πειρατής… Όλαφ Σολτς

Σαν… πειρατής εμφανίστηκε σήμερα Δευτέρα ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς για να διαβεβαιώσει τους συμπολίτες του ότι χαίρει άκρας υγείας μετά τον τραυματισμό του ενώ έκανε τζόκινγκ το Σάββατο.

Ο σοσιαλδημοκράτης Καγκελάριος ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία μετά την πτώση του, κατά την οποία υπέστη μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπό του.

Εξαιτίας του τραυματισμού του, ακύρωσε τη χθεσινή προεκλογική του εκδήλωση στην Έσση, ωστόσο υπήρξε αναστάτωση για την κατάσταση της υγείας του. Για τον λόγο αυτό σήμερα το πρωί έκανε ανάρτηση στο Twitter, προκειμένου να καθησυχάσει τους Γερμανούς πολίτες για την κατάστασή του.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη κοντινό του πρόσωπο, έγραψε ότι το δεξί του μάτι είχε πρηστεί σοβαρά. Ωστόσο, ένας γιατρός που τον εξέτασε, δεν διαπίστωσε περαιτέρω τραύματα στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Όλαφ Σολτς σκόνταψε και έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο. Ο καγκελάριος της Γερμανίας συνοδεύεται πάντα από σωματοφύλακες όταν κάνει τζόκινγκ, οι οποίοι κατάφεραν να τον βοηθήσουν γρήγορα.

Για να… ηρεμήσει τους συμπολίτες του για την κατάσταση της υγείας του, ο Γερμανός Καγκελάριος έκανε την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με μια φωτογραφία που θυμίζει «κάλυμμα πειρατών» στο δεξί του μάτι.

«Όποιος έχει τραύμα… Ανυπομονώ να δω τα memes. Ευχαριστώ για τις καλές ευχές, φαίνεται χειρότερο απ’ ό,τι είναι!» έγραψε ο Σολτς στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιστρατεύοντας το χιούμορ για τον τραυματισμό του.