Γεώργιος Πατούλης: Ο Μεγάλος τιμονιέρης

Μεγάλος τιμονιέρης

Ο Γεώργιος Πατούλης εξακολουθεί να υπερασπίζεται τον ρόλο του ως αυτόκλητου συμβούλου της κυβέρνησης. «Πρέπει να βιαστούμε, πρέπει να προετοιμαστούμε», τον άκουγα να λέει χθες το πρωί από το ραδιόφωνο. (Το λοφίο του μοναχά είχε λίγο τσαλακωθεί, αν κατάλαβα από το κάπως μαζεμένο ύφος…)

  • Σύμφωνοι, αλλά όταν το διαλαλείς δεν είναι σαν να να υπονοείς ότι η κυβέρνηση δεν κάνει αυτό που εσύ την προτρέπεις; Ετσι είναι. Εξάλλου, το αναγνωρίζει και ο ίδιος, αφού στη συνέχεια της συνέντευξης παραδέχεται ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Πραγματικά, απορείς με την περίπτωσή του, γιατί δεν ξέρεις από πού να τον πιάσεις.

Τελικά, όμως, τον προδίδει μία φράση του από όλη τη συνέντευξη, μία φράση που του βγαίνει τελείως φυσικά. «Αυτό πιστεύουμε», λέει, αναφερόμενος στον εαυτό του, «τόσα χρόνια στο τιμόνι της επιστήμης».

Πώς είπατε;

  • Ο Πατούλης που ξέρουμε, με τα χρυσά σαλονάκια και τα γνωστά μεράκια, «στο τιμόνι της επιστήμης», με πληθυντικό μεγαλοπρεπείας;

Με απλά λόγια, ζήτημα εγωισμού ενός συνδικαλιστή. Αναλογισθείτε την κατάστασή του και πόσο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα του ο Πατούλης:

  • επειδή εκλέγεται θεωρεί ότι αυτός και το μεγαλείο του μαζί κρατάνε «το τιμόνι της επιστήμης».

Πατούλης, ο μεγάλος τιμονιέρης της Ιατρικής!

  • Τους κανονικούς γιατρούς δεν τους ντρέπεται;

ENΤΥΠΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ