Γεννηματά: Ο Τσίπρας ήταν το αφεντικό, ο Παππάς ήταν ο ενδιάμεσος

Την εκτίμηση ότι οι αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλουν άμεσες ενέργειες της Δικαιοσύνης για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών και τη χωρίς καθυστέρηση διαβίβαση στη Βουλή φακέλου για πολιτικά πρόσωπα που τυχόν εμπλέκονται, εκφράζει η Φώφη Γεννηματα σε δήλωσης της.

Παράλληλα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι οι αποκαλύψεις «εγείρουν μεγάλα πολιτικά ζητήματα που δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο».

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής:

Οι αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλουν άμεσες ενέργειες της Δικαιοσύνης για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών και τη χωρίς καθυστέρηση διαβίβαση στη Βουλή φακέλου για πολιτικά πρόσωπα που τυχόν εμπλέκονται.

Με τις αποκαλύψεις εγείρονται μεγάλα πολιτικά ζητήματα που δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο.

Αναδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως «μαγαζί» και στο εσωτερικό της υπήρχαν «παραμάγαζα» με αξιοποίηση του βαθέως κράτους της Δεξιάς.

Και παρότι είναι εμφανείς οι σκοπιμότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εντύπωση προκαλεί η επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να εστιάζει στην απομάκρυνση του κ. Παππά. Δείχνει δηλαδή τον ενδιάμεσο και απαλλάσσει το «αφεντικό» από οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη.

Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν.