Φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή στον τράπερ που συνελήφθη για οπλοκατοχή

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή για το αδίκημα της οπλοκατοχής καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ, ο οποίος συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα Γκλοκ.

Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι δεν είναι δικό του αλλά του φίλου του, που επέβαιναν μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο τελευταίος στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του τράπερ, λέγοντας ότι το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε βιντεοκλίπ. Όπως ισχυρίστηκε, το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και ότι αμέσως μόλις το είδε, δήλωσε ότι θα ακύρωνε το γύρισμα, γιατί δεν συμφωνούσε με την κατοχή του όπλου. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο πάνω του και ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειά του.