Φουαγιέ: Στο θέατρο Μικρό Γκλόρια 8-30 Μαΐου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση, που αφηγείται την ιστορία με έναν άνεργο ηθοποιό και τον πιανίστα που συναντά στο φουαγιέ ενός θεάτρου, κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Μικρό Γκλόρια την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Μια παράσταση που υπόσχεται να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη χιούμορ και ειλικρίνεια και ένα μίγμα μουσικής και θεατρικής έκφρασης που σίγουρα δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Ένας άνεργος ηθοποιός, ο Βασίλης Γεράνης, μπαίνει καθυστερημένος στο φουαγιέ ενός θεάτρου για να πάρει μέρος σε μία ακόμη οντισιόν. Περιμένοντας να έρθει η σειρά του, θα γνωρίσει τον πιανίστα της παράστασης. Οι διαφορές τους αγεφύρωτες! Ή μήπως όχι; Μια συναρπαστική εμπειρία με χιούμορ και ειλικρίνεια έρχεται να αγγίξει τις καρδιές των θεατών. Με τη συνδυασμένη δύναμη της μουσικής και του θεάτρου, η ιστορία του “Φουαγιέ” θα μας οδηγήσει σε ένα ταξίδι συναισθημάτων και εναλλαγών, καθώς θα ανακαλύπτουμε τις ζωές και τις εμπειρίες των χαρακτήρων.

Από την αντιμετώπιση των αδιεξόδων έως τη χαρά της έκφρασης και της αγάπης, η παράσταση έρχεται να μας θυμίσει πως μπορούμε να ανακαλύψουμε τον κοινό μας δεσμό, παρά τις διαφορές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Συγγραφέας: Νίκος Μ. Δημητρόπουλος

Σκηνοθεσία: Νάντια Παπαηλιοπούλου

Σκηνικά Αφίσα: Γιώργος Τσαντρίζος

Παίζουν: Γιάννης Βαρβαρέσος (ερμηνεία, τραγούδι), Μίλτος Πιστώφ (ερμηνεία, πιάνο)

Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com (κάθε Τετάρτη και Πέμπτη του Μαίου)