Φωτιά στο Athenaeum Palace : Βρέθηκαν μπιτόνια με πετρέλαιο στους ορόφους – Εξετάζεται εμπρησμός

Μπιτόνια με πετρέλαιο σε δωματια τόσο του δευτέρου όσο και του πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου Athenaeum Palace εντόπισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, αμέσως μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς και κατά τον έλεγχο των εσωτερικών χώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc.gr τα μπιτόνια ήταν στα δωμάτια μαζί με καύσιμη ύλη και πλέον εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Σημειώνεται πως η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο  Athenaeum Palace το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού στο Νέο Κόσμο ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι. Η πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει 20 άτομα. Επτά άτομα ήταν εγκλωβισμένα σε μπαλκόνι έκτου ορόφου, ενώ τρία απεγκλωβίστηκαν από το κλιμακοστάσιο και δύο με τη βοήθεια εξωτερικής σκάλας: το ένα από τον 6ο όροφο και το δεύτερο από τον 7ο.

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 24 και 32 ετών, καθώς και ένας άνδρας, ηλικίας 24 ετών. Όλοι τους διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο “Αττικόν”. Η νεαρότερη γυναίκα διασωληνώθηκε, καθώς έχει εισπνευστικό έγκαυμα, ενώ η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.