Φώφη Γεννηματά: «Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται, όταν έρθει η ώρα θα καταδικάσουν»

Αυστηρά σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διαδικτυακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Σε δήλωσή της η κυρία Γεννηματά τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης νίπτει τας χείρας του για τη χρεοκοπία του δήθεν επιτελικού του κράτους. Δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες που του ανήκουν και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο για το πινγκ πονγκ ευθυνών που εκπορεύεται από τους υπουργούς του».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα και την πλήρη αποτυχία της.

Εξαπέλυσε δε ευθείες βολές στη ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμη φορά διακρίθηκε μόνο στον ρόλο του θλιβερού παρατηρητή, επιχειρώντας εκ των υστέρων να παραστήσει τον συντονιστή! Και απαντά με το γνωστό “οι άλλοι ήταν χειρότεροι”».

Συνεχίζοντας, η κυρία Γεννηματά τόνισε: «250.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα -και όχι μόνο- για ημέρες. Αυτό δεν μπορούν να το συσκοτίσουν, ούτε η πληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ, ούτε οι υποσχέσεις για μικροπαροχές στους πολίτες… Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται. Έχουν γνώση και κρίση και όταν έρθει η ώρα θα τους καταδικάσουν».