Φο κοσμήματα , φο ισολογισμοί , τώρα και φο ειδήσεις

Δεν ξέρει που να σταματήσει πια ο CEO της Folli Follie Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.
Αρχικά δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο, επέρριψε όλες τις ευθύνες στον πατέρα του , τον αποίο μάλιστα, όπως δήλωσε, δεν θα διστάσει να τον σύρει και στα δικαστήρια.

Καθόλου απίθανο βέβαια, καθώς τόσα χρόνια δεν δίσταζε να βάζει την υπογραφή του σε ψεύτικους ισολογισμούς και να κοροϊδεύει την αγορά, τώρα θα έχει ηθικό πρόβλημα;

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με  αποφθέγματα της Σοφίας Λόρεν, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, σχολιάζοντας εμμέσως τις περιπέτειες της εταιρείας του.

Και επειδή έμαθε στα φο, επιδεικνύει τη συμπεριφορά  …  του ζαβολιάρη της τάξης που «συλλαμβάνεται» από τον δάσκαλο να κάνει… παγαποντιές.

Αφού τα φόρτωσε όλα στον μπαμπά, τώρα προσπαθεί να δικαιολογήσει την καθυστέρηση διακινώντας την πληροφορία πως φταίει η ΕΥ, η οποία όπως λέει, ζητά περισσότερα χρήματα για την έκδοση των αναμορφωμένων λογιστικών της καταστάσεων της Folli Follie.

Μόνο που πρόκειται για ένα ακόμη ψέμα του Τζόρτζη Κοτσολιούτσου.
Σύμφωνα μέ έγκυρες πληροφορίες η ΕΥ έχει παραιτηθεί εδώ και αρκετό καιρό, και δεν ασχολείται με την Folli Follie, καθώς βρέθηκε μπροστά σε μια απροθυμία συνεργασίας κάτι που γνωρίζει πολύ καλά o κ. Κουτσολιούτσος.