Φήμες ότι κακός χαμός γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου- «Αποκυήματα ρηχής φαντασίας»

Φήμες και διαψεύσεις στο Μαξίμου

Μέσα στον ορυμαγδό των τελευταίων ημερών, κάποιοι, ανωνύμως βεβαίως, όπως συνήθως συμβαίνει, άρχισαν να «σπέρνουν» δεξιά και αριστερά πληροφορίες και φήμες ότι κακός χαμός γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι «σκοτώνονται» μεταξύ τους οι επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη και ειδικότερα ότι προσφάτως υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του υφυπουργού Ακη Σκέρτσου και του διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη.

  • Επειδή ερεθιστήκαμε από τη φήμη, αναζητήσαμε αν το σχετικό δημοσίευμα έχει δόση αλήθειας. Για τούτο απευθυνθήκαμε ξεχωριστά στους δύο στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού και τους ρωτήσαμε αν όντως υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους. Αμφότεροι διέψευσαν το υποτιθέμενο περιστατικό και μίλησαν για «αποκυήματα ρηχής φαντασίας».

Επιμείναμε ως δύσπιστοι που είμαστε, αλλά και πάλι μας βεβαίωσαν και οι δύο ότι οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, συνεργάζονται καθημερινά πάνω σε δεκάδες θέματα, τρέφουν προσωπική εκτίμηση ο ένας για τον άλλον, με σεβασμό του ρόλου του καθενός. Οσο για τα κίνητρα των ψιθυριστών, μας είπαν ότι «στόχος τους είναι ο Πρωθυπουργός», υποθέτοντας ότι «αν σπείρουν ζιζάνια, θα διασπάσουν τη δεμένη ομάδα του επιτελικού κράτους. Πλανώνται» κατέληξαν.

O BHMAτοδότης