Ευάγγελος Χαρατσής: Πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της BETA SECURITIES, πάλεψε με τον κορονοϊό για 17 μέρες και νίκησε

Τη μάχη που έδωσε με τον φονικό ιό περιέγραψε ο Ευάγγελος Χαρατσής δ/νων σύμβουλος και ιδιοκτήτης της BETA SECURITIES στο OPEN TV
  • Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV, ένας εκ των 29 ασθενών που θεραπεύτηκαν στη χώρα μας.
  • Πρόκειται για τον δ/νοντα σύμβουλο και ιδιοκτήτη της BETA SECURITIES, Βαγγέλη Χαρατσή, ο οποίος έμεινε κλινήρης για 17 μέρες και απευθύνει έκκληση να τηρήσουμε τους κανόνες και να σεβαστούμε τους περιορισμούς για να μην εξαπλωθεί η νόσος.

Ύστερα από παρέμβαση του ΕΟΔΥ και του προσωπικού του γιατρού επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σωτηρία. «Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχω μία ήπια εποχική ίωση. Μου είπαν να πάω σπίτι και να ξεκουραστώ.Το πρωί της Δευτέρας 9 Μαρτίου ενημερώθηκα ότι έχω τον ιό. Παρόλα αυτά ήμουν τελείως απύρετος και αν δεν είχα αυτά τα συμπτώματα θα ζούσα κανονικά τη ζωή μου» τόνισε ο κ. Χαρατσής. «Στις 11 Μαρτίου ανέβασα υψηλό πυρετό» συνέχισε.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου ο Βαγγέλης Χαρατσής μεταφέρθηκε εσπευσμένα για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Τότε μπήκε στον θάλαμο αρνητικής πίεσης. «Από τις 13 Μαρτίου είχα πολύ υψηλό πυρετό. Το αντιμετωπίσαμε στην αρχή με αντιπυρετικά. Είχε επεκταθεί λοίμωξη στον πνεύμονα. Οπότε, εκεί ξεκίνησα αντιβίωση».

Στήριγμά του στη μάχη που έδωσε για να νικήσει τον ιό, η οικογένειά του, οι θεράποντες ιατροί, συγγενείς και φίλοι του. «Είχα πολύ μεγάλη υποστήριξη από όλους», λέει και στέλνει το μήνυμα σε όλους: Να είστε προσεκτικοί γιατί ο ιός δεν είναι άτρωτος.

***
Προσωπικός φίλος του μ/μ εδώ και 30 περίπου χρόνια ο Ευάγγελος, υγιέστατος και με πολλά αθλητικά βραβεία στο ενεργητικό του, δεν έχανε αθλητική εκδήλωση συμμετέχοντας είτε επρόκειτο για αγώνες τριάθλου, είτε μαραθώνιο, ποδηλασία κλπ και όμως κτυπήθηκε από τον ιό. Δεν μασάει όμως από τέτοια. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΕ!
….
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο