Εξαλλος ο Μαρινάκης: Δεν θα είμαι θεατής στα ποδοσφαιρικά περιττώματα τύπου Σαββίδη και Μπέου

Σε σκληρές δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, γνωστοποιώντας πως ο Ολυμπιακός αρνείται να συνεχίζει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, με προσωπική του δήλωση ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» επισήμανε ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές».

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά περιττώματα που πρωταγωνιστούν τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα, όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα αυτά τα ποδοσφαιρικά περτιττώματα να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια», πρόσθεσε.