Έξαλλος με τον Κυριάκο ο Αναστασιάδης

ÓõíÜíôçóç ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÊõñéÜêïõ ÌçôóïôÜêç ìå ôïí Êýðñéï Ðñüåäñï Íßêï ÁíáóôáóéÜäç óôï ÌÝãáñï Ìáîéìïõ, Ôñßôç 10 Óåðôåìâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )

Έξαλλος με τον Κυριάκο ο Αναστασιάδης

Τελικά δεν ήταν όλα καλά, όπως φάνηκε στις κάμερες

Μπορεί μπροστά στις κάμερες, στην πρόσφατη συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη, να φαίνονταν όλα καλά και όλα ωραία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, μόνο έτσι δεν ήταν. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ήταν στο ξενοδοχείο έξαλλος με την συμπεριφορά του έλληνα Πρωθυπουργού. Ο ένας λόγος ήταν ότι δεν έδωσαν μετά το πέρας της συνάντησης που είχαν συνέντευξη Τύπου, κάτι που εξόργισε τον κ. Αναστασιάδη.

Σύμφωνα έγκυρες πληροφορίες από άνθρωπο που τον συνάντησε μόνο καρέκλες δεν… έσπαγε στο ξενοδοχείο που διέμενε, από τα νεύρα του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εκτιμούσε ότι η κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή για το Κυπριακό του συμπεριφέρθηκε όχι όπως αρμόζει σε αρχηγό κράτους, αλλά ως… περιφερειάρχη σε αντίθεση με το πώς συμπεριφέρεται η τουρκική πλευρά.

Κι αν αυτό ήταν το ένα θέμα, το δεύτερο ήταν πιο εντυπωσιακό και δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά. Κι αυτό γιατί ο κ. Νίκος Αναστασιάδης, έβγαζε μια αίσθηση ότι τον «άδειασε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ουσία του Κυπριακού.

Κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελε να κάνουν μαζί δηλώσεις.

Ο Νίκος Αναστασιάδης σε αυτό ήταν «σφίγγα» πάντως χωρίς να πει ούτε σε στενούς του συνεργάτες, ποια ήταν η διαφωνία τους.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου εκτίμησε ότι σε αυτήν την κρίσιμη φάση δεν πρέπει να περάσει η εικόνα ότι το μέτωπο δεν είναι αρραγές, μια και κάτι τέτοιο θα έκανε τεράστια ζημιά στο εθνικό ζήτημα.

ΠΗΓΗ: https://www.altsantiri.gr/parapolitika