‘Ετσι ακριβώς είναι, θρασύτατε κ. Βενιζέλε….

Ετσι, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους & για να μη τα γραφω εγώ, ιδου το κάτωθι άρθρο γιατί έτσι ακριβώς είναι θρασύτατε κ. Βενιζέλο.

  • Το αγαπημένο σας PSI, ρήμαξε Ελληνικές τράπεζες, ρήμαξε Ελληνικά συνταξιοδοτικά ταμεία, αποθεματικά κάθε είδους,
  • ξαναφούσκωσε το χρέος μέσω υφεσιακών μέτρων και την ανάγκη χρηματοδότησης των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού που δημιούργησε,
  • συν των ανακεφαλαιοποιήσεων τραπεζών,
  • κατέστρεψε αθώους πολίτες που είχαν την ατυχία να σας εμπιστευτούν (τους ξεγελούσατε ως το τέλος ότι δεν θα συμπεριληφθούν στο κούρεμα)
  • και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, μετέτρεψε το χρέος μας από Ελληνικού δικαίου σε ξένο με καταστροφικές ρήτρες,
  • όταν τίποτε απ’όλα αυτά δεν συνέβησαν με την νυν αναδιάρθρωση. Μέτρια μεν, αλλά όχι καταστροφική για τη χώρα….απεναντίας.

_____________________

Το δούλεμα και το σανό σε πολίτες που εξακολουθούν να υποφέρουν όσο ποτέ, όταν εσείς ρίχνατε τη χώρα στα βράχια, αλλού…

_____________________

Με μια μικρή υποσημείωση:
Οταν σωστά θυμήθηκε χθες ο Πήτερ Σπίγκελ των Financial Times ότι ο στόχος τα εν λόγω μέτρα θα οδηγούσαν το ελληνικό χρέος κάτω από το 110% του ΑΕΠ το 2022, ξέχασε & ξεχάσατε εσεις και οι τέως εταίροι σας πολύ βολικά, πως πρυπόθεση ήταν να εκτελεστούν εκείνα τα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα του 4,5% που θα μας …εκτελούσαν.

Φυσικά όταν πρόθυμα τα υπογράψατε, ουδέποτε τα πετύχατε διότι ήταν αδύνατον & διότι ήταν μόνο πρόσχημα για να συμμετέχει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα με δήθεν βιώσιμο χρέος.
Ασχέτως εσεις όταν σε όλους τους τόνους προσπαθούσατε να μας πείσετε για τη βιωσιμότητα ενος τερατώδους χρέους που ΠΟΤΕ δεν ήταν βιώσιμο.

Η ιδια η ΤτΕ απέδειξε ότι τα φανταστικά σας νούμερα περί οφέλους που υποτίθεται ότι ξεπερνούσαν τα 130 δις, ήταν μόνο 52 δις αλλά με ανυπολόγιστο κόστος για τη χώρα που δεν αποτιμάται οικονομικά, διότι θα βγαίνατε μείον.

Οπότε το δούλεμα και το σανό σε πολίτες που εξακολουθούν να υποφέρουν όσο ποτέ, όταν εσείς ρίχνατε τη χώρα στα βράχια, αλλού.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ

Ενα αρθρο που αξίζει να διαβαστεί από ΟΛΟΥΣ!

https://tvxs.gr/news/ellada/o-fiogkos-samara-kai-benizeloy

Print Friendly, PDF & Email