Εθνική Ασφαλιστική: Στηρίζει, για τις γιορτές, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Σε μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε από δύσκολες και ασυνήθιστες συνθήκες, η Εθνική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της κοινωνικών φορέων που βάλλονται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, θα σταθεί δίπλα στην Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος», στην «Κιβωτό του Κόσμου», στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο «MAKE A WISH» Ελλάδας, στο σύλλογο «Παιδί & Δημιουργία», στη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων «Το Σπιτικό της Αγάπης», στο σχολείο ειδικής αγωγής Αγ. Δημητρίου και στη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία.

Παράλληλα, παρέδωσε στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), 500 κιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Οι ενέργειες αυτές έρχονται σε συνέχεια όσων, κατά τη διάρκεια του έτους, πραγματοποίησε η Εταιρία, ενισχύοντας την πολιτεία στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ευχή όλων των στελεχών και των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική, είναι, το 2021, να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας καλύτερης περιόδου, που θα βοηθήσει την οικονομία της χώρας μας να εισέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης, διασφαλίζοντας για την κοινωνία καλύτερες συνθήκες.