Εθνική Ασφαλιστική: Με το βλέμμα στο αύριο στηρίζει συνεργάτες και επιχειρήσεις με μέλλον

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι πρώτη στην Ελλάδα και σύντομα θα είναι μία από τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης. Το μήνυμα αυτό έστειλε με σαφήνεια ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Σταύρος Κωνσταντάς στην εκδήλωση βραβεύσεων του εταιρικού δικτύου.

Ο κ. Κωνσταντάς εμφανίσθηκε αισιόδοξος παρά τους «αβέβαιους καιρούς» που διανύουμε για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, της ασφαλιστικής αγοράς και της Εθνικής Ασφαλιστικής. «Το ποτήρι είναι γεμάτο» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε», συνέχισε, «ένα πανίσχυρο μέτοχο, που ήδη υλοποιεί ένα μεγάλο επενδυτικό σχέδιο για την ενίσχυση της γνώσης και τον εμπλουτισμό του διεθνούς know how της εταιρείας  με την συνεισφορά διεθνών οίκων» σημείωσε ο κ. Κωνσταντάς.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφιας και αποδεικνύοντας πως η εταιρεία βρίσκεται κοντά στις ελληνικές επιχειρήσεις και στηρίζει τις προσπάθειες τοτς η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο θεσμό των 4ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, παρουσία υπουργών, ευρωβουλευτών, βουλευτών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων τοπικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου.
Τη φετινή χρονιά, ο θεσμός επιβράβευσε σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες του επιχειρηματικού (και όχι μόνο) κόσμου που με τις πρωτοβουλίες, το έργο και τις δράσεις τους σηματοδότησαν μια νέα εποχή με τη γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το βραβείο “Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος”, απονεμήθηκε από τον κ. Σταύρο Κωνσταντά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην κα Βασιλική Αναγνώστου – Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου Epsilon Net.
DSCF2169_-_a.jpg

Το βραβείο «Ελληνίδα Επιχειρηματίας-Δημιουργός brand», απονεμήθηκε στις ιδρύτριες του brand CALLISTA, με τον κ. Τάσο Αναστασίου, Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής να παραδίδει το βραβείο στην Πρόεδρο της εταιρίας κα Ελένη Κωνσταντινίδου.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Τάσος Αναστασίου, Γενικός Διευθυντής Εθνικής Ασφαλιστικής, Ελένη Κωνσταντινίδου Ιδρύτρια και Πρόεδρος Callista, Σίλια Σιγαλού, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος Callista

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», διοργανώνεται από την Palladian Communications και την GK Media Publishing.