Ερχεται θύελλα αποκαλύψεων- Τελειώνει το «άβατο» – Οργή Καραμανλή

Το “Μπουρλότο” της Kontra Νews

Τι συμβαίνει με τον κ. Αγοραστό;

Σε μία επίδειξη καθεστωτικών πρακτικών που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των πελατειακών σχέσεων εν όψει εκλογών, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αυθαιρετεί και προκαλεί. Παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας, προχωρά λίγες μέρες πριν τις εκλογές σε διανοίξεις ιδιωτικών οδών σε χωριά των Τρικάλων και της Καρδίτσας. Πρόκειται για έργα που δεν εξυπηρετούν κανένα δημόσιο συμφέρον, παρά μόνο τα συμφέροντα των ψηφοφόρων του. Συγκεκριμένα, προχωρά σε αποσπασματική και επιλεκτική εφαρμογή πολεοδομικών σχεδίων που μένουν ανεφάρμοστα εδώ και τριάντα χρόνια για εξασφάλιση ψήφων, καταπατώντας ιδιοκτησίες και κατοικίες ανυπεράσπιστων πολιτών.

Ερχεται θύελλα αποκαλύψεων

Σας είχα ενημερώσει εγκύρως ότι η υπόθεση με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου και την προφυλάκιση Αντωνόπουλου έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια και θα προκαλέσει επικίνδυνες πολιτικές παρενέργειες. Στην Πειραιώς τρέμουν στην κυριολεξία τη διερεύνηση της υπόθεσης, γιατί εκτός από μεγαλόσχημους δικηγόρους εμπλέκονται και κορυφαίοι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των προσεχών ημερών να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση πρόσωπο που θα προκαλέσει πάταγο.

Τελειώνει το «άβατο»

Συνεχίζονται οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Στο στόχαστρο της αστυνομίας βρίσκονται οι πρεζέμποροι και οι κακοποιοί που έχουν ως βάση το άβατο των Εξαρχείων. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και στην περίπτωση κατά την οποία οι επιχειρήσεις της αστυνομίας συνεχιστούν με τον ίδιο ζήλο, τα Εξάρχεια θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο της γκετοποίησης.

Οργή Καραμανλή

Οργισμένος εμφανίζεται ο Κ. Καραμανλής με την Πειραιώς, η οποία φαίνεται να υιοθετεί την εκτίμηση του διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπατή ότι το σχέδιο δολοφονίας του, όπως αποτυπώνεται στην περιβόητη υπόθεση «Πυθία», ήταν ένα κατασκευασμένο σενάριο. Η αποκάλυψη του εγγράφου της ΕΥΠ την πρώτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης «Πυθία», στην οποία ο Κ. Καραμανλής παρίσταται ως πολιτικός ενάγων, έχει διχάσει τη Νέα Δημοκρατία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και δυσάρεστες παρενέργειες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Τήνο ο Κυριάκος

Για να ξέρετε τί ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα στο αγαπημένο του νησί, την Τήνο. Μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές θα συνεχίσει την περιοδεία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, γιατί θεωρεί καθοριστικό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.