Πρυτανικές Eπισημάνσεις και Χαρακιές για Τraders του ελληνικού χρηματιστηρίου (31/12)

Απ. ΜΑΝΘΟΣ – ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Κάτω από τα 1,70 ευρώ έχουν γίνει στις τελευταίες συνεδριάσεις άνω των 10,5 εκατ μετοχών. Μου μυρίζει εταιρικός μέτοχος που τον βολεύει η εγγραφή ζημιάς στις λογιστικές καταστάσεις του έτους.. Με την έναρξη όμως του νέου έτους;;

Εικόνα
*
ΑΠ. ΜΑΝΘΟΣ – ΕΛΤΟΝ…της “μάζωξης”@1,7400 και +1,16%: Έχουν γίνει από τις αρχές του Οκτωβρίου 648 χιλ τεμ πέριξ του 1,69€. Εαν τελειώσει το παρκάρισμα το χαρτί θα είναι ελεύθερο για τα 1,95 ευρώ και μετά για την άνω γραμμή του καναλιού στα 2,25 ευρώ.

Εικόνα

*
ΙΝΤΡΑΚΑΤ…λίγο πάνω από το όριο στήριξης των 1,54 με 1,50 ευρώ. Η συμπεριφορά της μετοχής στις επόμενες συνεδριάσεις θα ανάψει το πράσινο φώς για αγορές (ΠΡΟΧΘΕΣ)
  • ΧΘΕΣ: +5,73% @1,6600 ευρώ με 32 χιλ. τμχ

Εικόνα

*
Απ.Μάνθος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ@3,6900 και -0,54%: Η βασίλισσα της βιομηχανίας υστερει σημαντικά σε σχέση με το Γενικό Δείκτη και την αγορά. Αναμένεται πιθανή ανοδική είσοδος μέσα στη ζώνη των 3,80 με 4,03 ευρώ.

Εικόνα

*
ΚΑΜΠΑΣ – REDS@1,2000 και +3,45%: ΕΔΩ, εαν μαζευτούν τα κομμάτια που θέλουν θα γίνει σφαγή, καθώς εαν πάρουν τα 1,30 ευρώ έχουν κενό +40% έως τα 1,85 ευρώ.

Εικόνα

*
ΕΛΑΣΤΡΟΝ..τσιμπάνε οι πωλητές..τσιμπάνε;: Την έχουν διολισθήσει στα 25 εκατ. ευρώ κεφαλαιοποίηση! Στη ζώνη 1,3600 με 1,2800 υπάρχει έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον.
Εικόνα
*
ΓΕΚΤΕΡΝΑ Vs ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου έχουν δώσει η μεν πρώτη απόδοση +18,5% ο δε δεύτερος -22,2%. Η κεφαλαιοποίηση της πρώτης μαζί με τη ΤΕΝΕΡΓΑ χτυπάει πλέον τα 1,65 δισεκ € ενώ ο δεύτερος μαζί με τον ΑΝΕΜΟ τα 362 εκατ €. Λογικά, μέσα στο 2020 η ψαλίδα θα μαζέψει.

Εικόνα

*
MLS@1,4200 και +7,58%: Μου το έστειλε φίλος.. Κοιτάξτε τον Bollinger πόσο στένεψε και τη τιμή που τον έχει ξεπεράσει.. Μάλλον πάει για ανοδική κίνηση μερικής ευχαρίστησης, πρός τα 1,6000 με 1,6800 ευρώ.

Εικόνα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάση νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.