Επική ατάκα Κύρτσου: Ο Κυμπουρόπουλος θα βγεί πρώτος λόγω της αναπηρίας του!

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, μιλάει στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, στην αίθουσα του Ελληνικού Κόσμου, Αθήνα, Κυριακή 14 Απριλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Αλέξανδρος Μπελτές

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος πέτυχε δύο… αυτογκόλ, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο kontra κάτι που πρέπει να προκάλεσε αμηχανία στην Πειραιώς.

Όταν δημοσιογράφος στο πάνελ της εκπομπής του επισήμανε ότι οι δημοσκοπήσεις φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο κ. Κύρτσος είπε: «Εντάξει, ο Κυμπουρόπουλος θα βγει με κοινωνικά κριτήρια πρώτος. Δεν υποκλινόμαστε στην πολιτική σοφία του. Υποκλινόμαστε στον κοινωνικό συμβολισμό του Κυμπουρόπουλου και ταυτόχρονα στην πολιτική προσφορά του Μεϊμαράκη».

Το δεύτερο αυτογκόλ ήταν αφιερωμένο στον επικεφαλής του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μιλώντας για την προσχθεσινή συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου, επισήμανε: «Σπρωχνόμασταν με τον Μεϊμαρακη μαζί, δηλαδή σπρώχναμε τους άλλους. Εγώ δεν ήθελα να κάτσω δίπλα στον Μητσοτάκη, αλλά ο Μεϊμαράκης με προσπέρασε και πήγε και έκατσε δίπλα στον Μητσοτάκη. Εγώ δεν είχα καμιά ανάγκη να κάτσω δίπλα του. Καταρχάς δεν είμαι μέλος της ηγεσίας. Ήταν πολύς ο κόσμος, σε σχέση με το κλειστό γήπεδο, επομένως είχε ςπρόβλημα να προωθηθείς. Το ίδιο πρόγραμμα είχα και γω και ο Μεϊμαράκης και χαιρετηθήκαμε την ώρα που με προσπερνούσε, σπρώχνοντας, για να πάει να κάτσει δίπλα στον Μητσοτάκη».

To βίντεο της εκπομπής (Μετά το 1:09:00 τα επίμαχα σημεία)

 

Print Friendly, PDF & Email