Επίδειξη αλαζονίας – Ο “Mr Ζαγόρι” προσγείωσε το ελικόπτερο του μέσα σε beach bar!

Με το σκεπτικό λεφτά έχω ότι θέλω κάνω στη Μύκονο, ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος της Ζαγόρι,κατέβασε το ελικόπτερο του με το σήμα του Mr Monopoly, στην άμμο, μπροστα από το beach bar PRINCIPOTE MYKONOS αιφνιδιάζοντας πελάτες και εργαζόμενους.

Το περιστατικό συνέβη του πρωί του περασμένου Σάββατου σε κοσμική παραλία της Μυκόνου. Ο επιχειρηματίας και ο φίλος του εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ  κάνοντας επίδειξη πλούτου σε μια εποχή που η κοινωνία στενάζει και τα βγάζει δύσκολα πέρα αντί να επιχειρήσουν να προσγειωθούν σε κάποιο απόμερο και ασφαλές σημείο, μακριά από τον κόσμο, προτίμησαν να κατέβουν στην άμμο, σε απόσταση ολίγων μέτρων από τις ξαπλώστρες και τα τραπέζια του εστιατορίου.

Μόνο και μόνο για να κερδίσει τα βλέμματα και στη συνέχεια να απολαύσει το φαγητό του  μαζί με τον φίλο του έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των παρευρισκόμενων, οι οποίοι έτρεξαν να απομακρυνθούν από την παραλία μόλις τον είδαν ότι ήταν αποφασισμένος να το κατεβάσει μέσα στο χώρο του μπιτς μπαρ.

Μπορεί αρχικά να μην έγινε αντιληπτός από τις αρμόδιες Άρχες και έτσι να γλίτωσε προς το παρόν το πρόστιμο αλλά και το δίπλωμα του όμως σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Μεταφορών διενεργεί ήδη έρευνα για την προσγείωση του ελικοπτέρου του Βάσιλη Χήτου στην παραλία.

Ελπίζουμε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής να ζητήσει την ολοκλήρωση της έρευνας και να μην μείνει σε κάποιο συρτάρι του υπουργείου λόγω υψηλών… διασυνδέσεων.