Επί τέσσερις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο γιατρός της Τζωρτζίνας από το νοσοκομείο του Ρίου

Συγκινεί ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης από την Πάτρα με τις δηλώσεις του μετά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν αρκετή να αγκαλιάσει την Τζωρτζίνα» επανέλαβε ο γιατρός της άτυχης 9χρονης, ο οποίος κατέθετε στην ανακρίτρια για περισσότερες από τέσσερις ώρες στην ανακρίτρια.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, είναι πιθανόν ο πιο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση θρίλερ. Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το ανακριτικό γραφείο ο κ. Ηλιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Ζητήθηκε από την κυρία ανακρίτρια αν μπορώ να βοηθήσω και να συμβάλω στην πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο θεσμικός μου ρόλος είναι συγκεκριμένος. Είπα με απόλυτη αλήθεια αυτά που έπρεπε να πω στην ανακρίτρια. Νιώθω ήρεμος και ότι άσκησα αυτή την υποχρέωση που έχω ως ιπποκρατικός γιατρός. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα ξαναπώ αυτό που είπα το πρωί. Δυστυχώς, η αγκαλιά μας δεν ήταν αρκετή να αγκαλιάσει την Τζωρτζίνα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν το τελευταίο παιδί».

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που ειδοποίησε τότε το Χαμόγελο του Παιδιού, απάντησε: «Είναι γραμμένο στη δικογραφία, στην ανάλυση της ανακρίτριας. Νομίζω ότι θα το μάθετε αργότερα».