Ένταση και επεισόδια έξω απο το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

Επεισόδια έξω απο το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Αιόλου όπου συγκεντρωμένοι συνταξιούχοι της ΕΤΕ διαμαρτύρονται για το κόψιμο του ΛΕΠΕΤΕ, με απόφαση της διοίκησης Φραγκιαδάκη, που οδηγεί στην ανέχεια 16.500 οικογένειες.

Οι συνταξιούχοι προσπάθησαν να μπούν στην Τράπεζα και να συναντηθούν με κάποιον από τη διοίκηση, για να του εκφράσουν τα αγανάκτηση τους  αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους άνδρες της ασφάλειας του κτιρίου που δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Οι συνταξιούχοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα ακόμη μεγάλο βραχνά, καθώς πολλοί από αυτούς είχαν πάρει δάνειο απο την Εθνική το οποίο αποπλήρωναν κανονικά υπολογίζοντας τα χρήματα που έπαιρναν  απο το ΛΕΠΕΤΕ. Τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με απειλές για κατάσχεση καθώς αδύνατουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και η τράπεζα ήδη τους πιέζει μέσω επιστολών αλλά και εισπρακτικών εταιρειών.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνταξιούχοι έρχονται αντιμέτωποι με τους άνδρες ασφαλείας της Εθνικής, αφού και στην φιέστα παρωδία που είχε στηθεί πριν ένα μήνα για τις γυναίκες της Εθνικής δεν επετράπη η είσοδος σε συνταξιούχους, όπως και το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής που ο κ. Φραγκιαδάκης για να αποφύγει τους συνταξιούχους μπήκε απο την πίσω πόρτα.

Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Εθνικης πραγματοποιούνται σήμερα σε όλη την Ελλάδα.

Print Friendly, PDF & Email