Ενας …απίθανος Περιφερειάρχης – Τα εργα και οι ημέρες του Κώστα Μουτζούρη

Πλησιάζει το τέλος της θητείας του Κώστα Μουτζούρη που τόσο ταλαιπώρησε το νησί της Σάμου αλλά και εξέθεσε το θεσμό του Περιφερειάρχη με συγκεκριμένες κινήσεις.

Πρώτον, χρειάστηκαν μόνο 4 χρόνια στον αγαπητό κ. Μουτζούρη να ολοκληρώσει το δρόμο Καρλόβασι – Βαθύ που τόσο ταλαιπώρησε κατοίκους και επισκέπτες στη Σάμο με το φανάρι που ρύθμιζε την κυκλοφορία να έχει γίνει αξιοθέατο και τα νεύρα τον οδηγών τσατάλια.

Ας δοξάζουμε τον Μεγαλοδύναμο που ήρθαν οι εκλογές και αναγκάστηκε να παραδώσει προεκλογικά το δρόμο για να δείξει πως επιτελεί έργο. Αλλιώς ακόμη θα “θαυμάζαμε” το φανάρι.

Δεύτερον, δεν είναι λίγες οι καταγγελίες πως ο κ. Μουτζούρης προτιμούσε να δίνει τα χρήματα αλλού καθώς θεωρεί την Σάμο “αποπαίδι” και τους κατοίκους της τους θυμόταν Πάσχα και Χριστούγεννα.

Τρίτον ο κ. Μουτζούρης όπως πληροφορηθήκαμε από τη Διαύγεια μοίρασε χρήματα προεκλογικά σε φιλικά μέσα για την τουριστική προβολή το Βορείου Αιγαίου. Μόνο που έκανε όταν η τουριστική περίοδος τελείωνε και όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τώρα το… εξαργυρώνει.

Τέταρτον, ποιος μπορεί να ξεχάσει την μεγάλη απρέπεια απέναντι στο θεσμό του πρωθυπουργού της χώρας που αυτομάτως τον έκανε και κόκκινο πανί για το Μαξίμου εκθέτοντας ολους τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου

Το να δείχνεις τα γεννητικά σου όργανα στον πρωθυπουργό της χώρας δεν τιμά ουτε εσενα ούτε αυτους που εκπροσωπείς.

Γιατί ο κ. Μουτζούρης μάλλον ξέχασε πως ήταν απλώς ένας υπηρέτης του λαού του Βορείου Αιγαιου που τον τίμησε με την ψήφος του.

Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να τον τιμωρήσει…

Πηγη: neasamos.gr