Το αισιόδοξο μήνυμα που μετέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

President of Hellenic Republic, Katerina Sakellaropoulou, meets the head of the committee of infectious diseases Sotiris Tsiodras, Presidential Mansion, Athens, Greece on November 13, 2020. / Συνάντηση της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαρόπουλου με τον επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα, Προεδρικό Μέγαρο, 13 Νοεμβρίου 2020.

Οταν ο Τσιόδρας πήγε στο Προεδρικό

  • Θα αρχίσω σήμερα μέσα σε όλη αυτή την καταχνιά του Covid-19 και της καραντίνας που βιώνουμε με ένα αισιόδοξο μήνυμα που μετέφερε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

ΒΗΜΑτοδότης

Οταν ο Τσιόδρας πήγε στο Προεδρικό | tovima.gr

Θα αρχίσω σήμερα μέσα σε όλη αυτή την καταχνιά του Covid-19 και της καραντίνας που βιώνουμε με ένα αισιόδοξο μήνυμα που μετέφερε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Της είπε λοιπόν ότι εάν τηρήσουμε σχολαστικά τα μέτρα, δεν θα είναι όλα μαύρα, αλλά σε δύο εβδομάδες θα υπάρξει βελτίωση. Θα είναι, όπως είπε, καλύτερη η κατάσταση.

Η Πρόεδρος επεσήμανε με τη σειρά της την απόλυτη ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων που αποφασίζονται καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος για τον περιορισμό των κρουσμάτων. Ζήτησε από τον κ. Τσιόδρα να μεταφέρει τις ευχαριστίες της τόσο στα μέλη της επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταβάλλουν ηράκλειες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Για όσους διερωτώνται πότε θα ξαναδούμε τον καθηγητή κ. Τσιόδρα στην τηλεόραση, στην ενημέρωση των έξι, σας πληροφορώ ότι ο κ. καθηγητής θα εμφανιστεί όποτε παραστεί μεγάλη ανάγκη. Ωστόσο, μαθαίνω πως είναι σφόδρα ενοχλημένος από το γεγονός ότι ορισμένα κόμματα τον «εργαλειοποίησαν», του έκαναν όχι και τόσο καλόπιστη κριτική, επιχείρησαν να τον εμπλέξουν σε κομματικά παιχνίδια.  Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα τον έχει εμφανίσει στο κομματικό αντιπολιτευτικό σποτ του, ενώ, ο ίδιος, όπως οι πάντες γνωρίζουν, ασχολείται μόνον με το επιστημονικό του έργο.

 

***

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Refresh