ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ: Ελεος- Σε πτωτική πορεία διαρκείας η μετοχή των μεγάλων συγκινήσεων…

ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

 • ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΟΧΗΣ
 • ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΟΜΙΛΟΥ: 19,50 εκατ. ευρώ
 • ΥΨΗΛΟ τίτλου 12μηνου: 9,0000 ευρώ
 • ΧΑΜΗΛΟ τίτλου 12μηνου: 5,7500 ευρώ
 • Επιστροφή κεφαλαίου 0,3000 ευρώ προ μηνός ακριβώς…
 • Δίνει μέρισμα ή επιστροφή ή και τα δύο μαζί (μερικές φορές) από την ημέρα που εισήλθε στο ελληνικό χρηματιστήριο. ΕΔΩ και 25 χρόνια και τα 25 χρόνια!!!
 • Εξαιρετικό management, αποδεδειγμένης ικανότητας και αποτελεσματικότητας…
 • ΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 5%
 • EV/EBITDA: 6
 • ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΜΟΧΛΕΥΣΗ: Ουσιαστικά ανύπαρκτη…
 • P/E: Περί το 10.

Διάστημα Ελάχιστη Μέγιστη Μετ. %
7 ημερών 5,900 6,100 -1,67
30 ημερών 5,900 6,450 -3,28
3 μηνών 5,900 7,322 -18,89
6 μηνών 5,900 7,753 -14,39
12 μηνών 5,743 8,997 -0,58
 • Το 9μηνο ο κύκλος εργασιών της Εταιρίας παρουσιάζει πτώση που οφείλεται σε λιγότερες εκτελεσμένες συμβάσεις (σε στολές εργασίας) σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η πτώση αυτή οδήγησε και σε πτώση αποτελεσμάτων για την Εταιρία. Σε επίπεδο Ομίλου επίσης υπάρχει πτώση πωλήσεων, που οφείλεται και στην πανδημία, καθώς η θυγατρική ΛΗΤΩ Α.Ε. λειτουργεί στη λιανική αγορά.

Ο συνολικός καθαρός δανεισμός (ήτοι δάνεια μείον διαθέσιμα) του Ομίλου ανήλθε την 30/9/2021 σε 1,21 εκατ. ευρώ και της εταιρίας σε -0,85 εκατ. ευρώ, καθώς η Εταιρία δεν είχε δανεισμό παρά μόνο διαθέσιμα ύψους 850 χιλ. ευρώ. Παράλληλα η Εταιρία διατηρούσε στις 30/9/2021 θέσεις σε διαπραγματεύσιμα χρεόγραφα (αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα) αξίας 3,91 εκατ. ευρώ για τα οποία υπάρχει δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης.

 • ΑΠΟ τις πλέον απίστευτες περιπτώσεις εισηγμένων εταιρειών στις μετοχές των οποίων υπάρχουν αρκετοί επενδυτές με αρνητικό κόστος κτήσης(!!) και μάλιστα όχι ενός και δύο ευρώ. Κι αυτό γιατί τους έχει μοιράσει υπό μορφή μερισμάτων και επιστροφών κεφαλαίου πολλαπλάσια ποσά αυτών που κατέβαλαν για την αγορά της μετοχής της(!!)…
 • ΜΑΖΙ της και οι ΜΕΡΚΟ, Quest Holdings, ΟΠΑΠ(!!), ΒΟΣΥΣ και δυο-τρεις ακόμη που δεν μας έρχονται πρόχειρα στο νου.
 • ΜΑΖΙ ΤΗΣ ο μ/μ εδώ και μία ολόκληρη 12ετία…

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ πρόσφατα το ηλεκτρονικό κατάστημα UNIFORMS-ESHOP.GR που επικεντρώνεται στις ανάγκες του προσωπικού της Αστυνομίας και του Στρατού, αλλά δεν σταματάει εκεί. Οι διαθέσιμες στολές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και τα συντόμως διαθέσιμα ρούχα και αξεσουάρ, καλύπτουν ευρύτερες ανάγκες και εξυπηρετούν καταναλωτές εκτός υπηρεσιών. Αναμένονται επίσης νέες παραλαβές προϊόντων που θα προστεθούν στο κατάστημα, με σκοπό την δημιουργία μίας πλούσιας συλλογής που θα εξυπηρετεί το ευρύτερο κοινό.

Η ΕΛΒΕ ως επίσημος προμηθευτής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού Στρατού, διαθέτει στο κατάστημα προϊόντα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές και εναρμονισμένα με τους κανόνες έγκυρων πιστοποιήσεων.

Τον Δεκέμβριο 2021 δέχτηκε νέες σημαντικές παραγγελίες που θα φανούν στην τρέχουσα χρήση 2022.

ΥΓ μ/μ: Δεν χρωστάει, μοιράζει χρήμα κάθε χρόνο, δεν φέσωσε ποτέ κανένα, δεν παρακάλεσε ούτε πρόκειται ποτέ κανένα τραπεζίτη, δεν παραμύθιασε κανένα αλλά δεν κάνει κομμάτια. Κι αυτό οδηγεί τις ελληνάρες των επενδυτών να κυνηγούν τα σαπάκια και τους παραμυθάδες του ελληνικού χρηματιστηρίου.

ΥΓ μ/μ(1): Κι αν ο μ/μ αναφέρεται μερικές φορές σε αμφιβόλου υπόστασης εταιρικά σχήματα το πράττει υπό αυστηρές προυποθέσεις, τουτέστιν με ελάχιστο μέρος του κεφαλαίου του επενδυτή- παίχτη και για την αδρεναλίνη του πράγματος, απαραίτητο συστατικό να τον διατηρεί και να τον συντηρεί… Ενώ κάτι παραπάνω θα ήξερε ή θα ξέρει για την εκάστοτε κίνηση.

ΥΓ μ/μ(2): Μην θέλετε βρε παιδιά να γίνουμε ίσοι και όμοιοι, για όνομα του Θεού… Σαράντα χρόνια στις επάλξεις, κάτι θα ξέρουμε παραπάνω. Γελάει ο κόσμος με αυτά που μου γράφουν, έστω αυτοί οι πέντε-δέκα θαυμαστές μου…