Ελλάκτωρ: Θα διεξαχθεί κανονικά η γενική συνέλευση – Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα η

Κανονικά θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ, αφού η  Invesco προχώρησε σήμερα το πρωί σε απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων.

Mάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε  η Ελλάκτωρ, αναφέρει πως «Το Διοικητικό Συμβούλιο υποστηρίζει ότι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου είναι αναγκαία και ως εκ τούτου η σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει να πραγματοποιηθεί για να την εγκρίνει», αναφέρει η ανακοίνωση.

Χθες, με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Invesco που κατέθεσαν οι εφοπλιστές Γιάννης Μπάκος και Δημήτρης Καϋμενάκης,  είχαν ζητήσει αναβολή της γ.σ, προτάσσοντας θέματα Ανταγωνισμού.

Οπως υποστήριζαν η Ελλάκτωρ κινδυνεύει να βρεθεί στο στόχαστρο των ανταγωνιστών της από την αλλαγή διοικητικού συμβουλίου ελεγχόμενου από τον Ολλανδό μέτοχο, ο οποίος κατέχει και το 30,5% της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η σημερινή κατάσταση, ουσιαστικά οδηγεί στην «τιμωρία» της εταιρείας καθώς οι ανταγωνιστές της θα προσφύγουν εναντίον της συμμετοχής της σε μεγάλους διαγωνισμούς με πρώτο αυτόν που αφορά την ΕΓΝΑΤΙΑ.

Οι ενστάσεις που προαναγγέλλουν ήδη ότι προτίθενται να υποβάλλουν οι ανταγωνιστές,θα  προκαλέσουν ιδιαίτερα μεγάλη βλάβη στην δραστηριότητα της εταιρίας πλήττοντας τα συμφέροντα όλων των μετόχων.