Έλεος κύριοι!!! – Και η αντιγραφή έχει τα όρια της

Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας σκληρής πραγματικότητας. Αναγνώστες μας αλλά και φίλοι του Μικρομετόχου μας ειδοποίησαν ότι συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία είναι και αρκετά χρόνια στο χώρο, αναπαραγάγει αυτούσια άρθρα και σχόλια του Μικρομετόχου χωρίς την προσθήκη πηγής.

  • Γνωρίζουμε ότι αυτό στην Ελλάδα δεν είναι ούτε πρωτόγνωρο, ούτε είμαστε τα μοναδικά θύματα αυτής της κατάστασης.
  • Άλλωστε ο υπεύθυνος και πραγματικός ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ κ.Βασ.Παπαθεοδώρου ποτέ δεν αρνήθηκε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τα γραπτά του και ας ξεχνούν κάποιοι να αποδώσουν τα εύσημα στο δημιουργό.

Επειδή όμως η αναπαραγωγή του περιεχομένου στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γίνεται σε κατηγορία που παραπέμπει σε προσωπική άποψη του ιδιοκτήτη και επειδή μας έγινε σήμερα ανάλογη ερώτηση απο συστημική τράπεζα εάν ο κ.Παπαθεοδώρου αρθρογραφεί και σε κάποια άλλη ιστοσελίδα,

θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο κ. Παπαθεοδώρου είναι κύριος υπεύθυνος και συνιδιοκτήτης της ιστοσελίδας mikrometoxos.gr και δεν αρθρογραφεί σε κανένα άλλο δημοσιογραφικό μέσο.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα στην οποία αναφερόμαστε έχει διαφήμιση απο τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους (ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, WIND,  COSMOTE, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, KORRES, AVIN-MOTOR OIL HELLAS), προβάλλει όμως χωρίς την άδεια μας και δικό μας πρωτογενές υλικό. Ετσι, είμαστε υποχρεωμένοι να στραφούμε νομικά εναντίον της για την προστασία των εννόμων συμφερόντων μας.