Έλεος κύριοι!!! – Και η αντιγραφή έχει τα όρια της

Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας σκληρής πραγματικότητας. Αναγνώστες μας αλλά και φίλοι του Μικρομετόχου μας ειδοποίησαν ότι συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία είναι και αρκετά χρόνια στο χώρο, αναπαραγάγει αυτούσια άρθρα και σχόλια του Μικρομετόχου χωρίς την προσθήκη πηγής.

  • Γνωρίζουμε ότι αυτό στην Ελλάδα δεν είναι ούτε πρωτόγνωρο, ούτε είμαστε τα μοναδικά θύματα αυτής της κατάστασης.
  • Άλλωστε ο υπεύθυνος και πραγματικός ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ κ.Βασ.Παπαθεοδώρου ποτέ δεν αρνήθηκε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τα γραπτά του και ας ξεχνούν κάποιοι να αποδώσουν τα εύσημα στο δημιουργό.

Επειδή όμως η αναπαραγωγή του περιεχομένου στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γίνεται σε κατηγορία που παραπέμπει σε προσωπική άποψη του ιδιοκτήτη και επειδή μας έγινε σήμερα ανάλογη ερώτηση απο συστημική τράπεζα εάν ο κ.Παπαθεοδώρου αρθρογραφεί και σε κάποια άλλη ιστοσελίδα,

θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο κ. Παπαθεοδώρου είναι κύριος υπεύθυνος και συνιδιοκτήτης της ιστοσελίδας mikrometoxos.gr και δεν αρθρογραφεί σε κανένα άλλο δημοσιογραφικό μέσο.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα στην οποία αναφερόμαστε έχει διαφήμιση απο τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους (ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, WIND,  COSMOTE, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, KORRES, AVIN-MOTOR OIL HELLAS), προβάλλει όμως χωρίς την άδεια μας και δικό μας πρωτογενές υλικό. Ετσι, είμαστε υποχρεωμένοι να στραφούμε νομικά εναντίον της για την προστασία των εννόμων συμφερόντων μας.
Print Friendly, PDF & Email