Έκρηξη με οκτώ τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί σήμερα σε αποστακτήριο που βρίσκεται έξω από τη Λάρισα, στο 7 χλμ. του δρόμου Τυρνάβου – Λάρισας. Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Οι πυροσβέστες επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους για το σβήσιμο των τελευταίων εστιών πυρκαγιάς που προκλήθηκε εξαιτίας της έκρηξης, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σε άλλους χώρους της επιχείρησης.
* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις