Εκδήλωση της EY Ελλάδος για το DNA του CFO του αύριο

EY παγκοσμίως

«Πώς μπορεί ο CFO να εξελιχθεί σήμερα, για να επαναπροσδιορίσει την οικονομική διεύθυνση του αύριο;». «Τι απαιτείται να κάνει ο CFO του σήμερα και του αύριο, για να εξασφαλίσει ότι η δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας θα γίνει από φιλοδοξία, πραγματικότητα;»

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, αλλά και σε διάφορα άλλα επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τον ρόλο του CFO σε ένα περιβάλλον ραγδαίων μεταβολών, θα επιχειρήσει να δώσει υβριδική εκδήλωση της EY Ελλάδος, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, 16:00-18:30. Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν εις βάθος τα ευρήματα της παγκόσμιας έρευνας της EY, DNA of the CFO 2020.

Μέσα από διαδραστικές συζητήσεις με CFOs κορυφαίων ελληνικών ομίλων εταιρειών και παρεμβάσεις έμπειρων στελεχών της EY Ελλάδος, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς οι οικονομικές διευθύνσεις μπορούν να απελευθερώσουν τη δυναμική τους ως δημιουργοί μακροπρόθεσμης αξίας, επενδύοντας, μεταξύ άλλων, στις «έξυπνες» τεχνολογίες και στα data, στις σύγχρονες δεξιότητες του ανθρώπινου κεφαλαίου και στη δημιουργία ενός διευρυμένου οικοσυστήματος συνεργασιών.

Τις απόψεις τους σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι CFOs και οι οικονομικές διευθύνσεις σήμερα, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται αύριο και μετέπειτα, θα μοιραστούν οι:

  • Μιχάλης Ήμελλος – Non-Executive Director, Coca-Cola HBC Finance BV, Ex Group CFO, Coca-Cola HBC AG
  • Στράτος Θωμαδάκης – CFO, Viohalco
  • Μαρία Θεοδουλίδου – Group Finance Director, Controlling & Planning, Fourlis Group

Επιπρόσθετα, έμπειρα στελέχη της EY θα συζητήσουν για τις προκλήσεις και ευκαιρίες που επιφυλάσσουν στις οικονομικές διευθύνσεις, η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, η κλιματική αλλαγή και η βιώσιμη ανάπτυξη, και ο μετασχηματισμός των χρηματοοικονομικών λειτουργιών των επιχειρήσεων.

Για εγγραφές, πατήστε εδώ.