Δολοφονική επίθεση σε επιχειρηματία στην Κηφισιά – Τον πυροβόλησαν δύο φορές στην πλάτη

Ένοπλη εισβολή δύο ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα του ισογείου.

Αρχικά έλεγξαν τους χώρους του ισογείου και στη συνέχεια ανέβηκαν στο υπνοδωμάτιο του α’ ορόφου.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον 52χρονο ιδιοκτήτη, τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει. Ήταν τότε που οι ληστές τον πυροβόλησαν δύο φορές εξ επαφής στην πλάτη μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των ενήλικων παιδιών του.

Το θύμα έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς και χειρουργείται.

Στο χώρο εντοπίστηκαν δύο κάλυκες. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανατολικής Αττικής.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να λάβουν κατάθεση από τη σύζυγο του θύματος, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ έπειτα από τα όσα έζησε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις