Ειρήνη (Ρένα) Βασιλάκη, υπ. Περιφ. Σύμβουλος Αττικής: Ο κόσμος αποζητά λύσεις, όχι θεωρητικές προτάσεις

Την πεποίθησή της πως η ανάπτυξη μπορεί να φέρει καλύτερες θέσεις εργασίας, με καλύτερα εισοδήματα για τους κατοίκους της Αττικής και ειδικά του Νότιου Τομέα των Αθηνών, εκφράζει η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αττικής με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά, κ. Ειρήνη (Ρένα) Βασιλάκη.

Βαδίζοντας, προς τις εκλογές, κοιτώ όλες και όλους σας στα μάτια και δηλώνω αισιόδοξη για το αύριο. Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι. Η ψήφος σας θα μας δώσει τη δύναμη να προχωρήσουμε για την Αττική του 2030 με όραμα και σχέδιο σημειώνει η κ. Βασιλάκη.

Στόχος της παράταξής μας είναι να δούμε μια Αττική να αλλάζει και να πηγαίνει μπροστά για τους πολίτες. Έχουμε σχέδιο και όραμα για την επόμενη πενταετία στην Περιφέρεια Αττικής. Προτεραιότητα για εμάς είναι ο πολίτης. Οι πολίτες θέλουν ανθρώπους δοκιμασμένους στα δύσκολα και παρόντες στα πεδία των προκλήσεων.

Έχω ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, έχω συνεργαστεί με τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με εθελοντικές οργανώσεις και ευρύτερα με την κοινωνία των πολιτών. Είναι γειτονιές πολύμορφες, με έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και αναπτυξιακή δυναμική. Στόχος είναι η ανάπτυξη αυτή να είναι βιώσιμη, δίκαιη, με κοινωνική συνοχή, αναβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής. Η επένδυση του Ελληνικού, το συγκλονιστικό παραλιακό μέτωπο, ο πανέμορφος Υμηττός είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που καθιστούν τις νότιες γειτονιές της Αθήνας μοναδικές. Με τους πολίτες, με τις τοπικές κοινωνίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε να κάνουμε τον Νότιο Τομέα Αθηνών πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα. Με ανάπτυξη που θα φέρει περισσότερες και καλύτερες δουλειές, καλύτερα εισοδήματα, ασφάλεια και προοπτικές για όλους.

Μιλώντας στο CNN Greece, επισημαίνει πως η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί βασικό πυλώνα της δημοκρατίας και πως η ίδια, καθώς εργάζεται με ενσυναίσθηση και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, παίρνει δύναμη για να συνεχίζει.

«Οι πολίτες θέλουν ανθρώπους δοκιμασμένους στα δύσκολα και παρόντες στα πεδία των προκλήσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά και μας καλεί όλους και όλες στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, καθώς όπως λέει: «Η ψήφος σας θα μας δώσει τη δύναμη να προχωρήσουμε για την Αττική του 2030 με όραμα και σχέδιο».