Εγκρεμνοί: Η ωραιότερη παραλία της Ελλάδας ξανά προσβάσιμη μετά από 6 χρόνια

Εγκρεμνοί: Η ωραιότερη παραλία της Ελλάδας ξανά προσβάσιμη μετά από 6 χρόνια

  • Πολύ καλό και ευτυχώς αληθινό

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: Αυτοί που έχουν πάει στους Εγκρεμνούς και αυτοί που δεν έχουν γνωρίσει την ωραιότερη παραλία της Ελλάδας. Οι πρώτοι εδώ και έξι χρόνια περίμεναν υπομονετικά τη μέρα που το στολίδι της Λευκάδας θα είναι ξανά προσβάσιμο για να κολυμπήσουν και πάλι στα υπέροχα νερά του. Γιατί αν πας μια φορά στους Εγκρεμνούς καμιά θάλασσα μετά δεν θα μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

Γι’ αυτό και τα τελευταία έξι χρόνια οι λάτρεις των Εγκρεμνών δεν είχαν ευχαριστηθεί καλοκαίρι. Η παραλία μετά τον σεισμό δεν ήταν προσβάσιμη καθώς η σκάλα είχε καταστραφεί και ο δρόμος είχε επίσης πολλά προβλήματα. Ευτυχώς όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στη παραλία Εγκρεμνοί

Η οδική πρόσβαση έχει ήδη αποκατασταθεί, η καινούργια σκάλα έχει τοποθετηθεί και έτσι το φετινό καλοκαίρι οι Εγκρεμνοί θα υποδεχτούν ξανά τον… λαό τους.

Η Λευκάδα άλλωστε και φέτος αναμένεται να είναι το νο1 ελληνικό νησί σε εσωτερικό τουρισμό καθώς μιλάμε για έναν προορισμό που μπορείς να φτάσεις με ασφάλεια και χωρίς να χρειαστεί να συνωστιστείς σε καράβι. Για να μη μιλήσουμε για την τεράστια ακτογραμμή της με τις μεγάλες, ευρύχωρες παραλίες που σου δίνουν την δυνατότητα να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς το άγχος του κορονοϊού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 

ΠΟΠΗ ΒΑΡΔΑΚΑ