Έγκλημα στην Κω: Δίωξη και για βιασμό κατά του 32χρονου από το Μπαγκλαντές

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Με βάση την αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν, σύμφωνα με το kosnews24.gr, εκτός από ποινική δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση, στον 32χρονο ασκήθηκε και δίωξη για βιασμό της 27χρονης κοπέλας.

Στο μεταξύ, ένα νέο βίντεο το οποίο καταρρίπτει όσα είχε πει στην κατάθεσή του ο 32χρονος για το βράδυ του θανάτου της 27χρονης έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ στην κατάθεσή του ο Μπαγκλαντεσιανός είχε πει ότι πήγε την κοπέλα στο σημείο που είχε ραντεβού με τον φίλο της και αμέσως μετά επέστρεψε στο σπίτι του και κοιμήθηκε, σε βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που γυρίζει μεν στο σπίτι του, όμως τρία λεπτά αργότερα βγαίνει πάλι και φεύγει. Οι διωκτικές Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τα τρία λεπτά που, ενώ έχει σκοτώσει τη νεαρή κοπέλα, επιστρέφει στο σπίτι για να πάρει μία σακούλα, να την τοποθετήσει μέσα και να την εγκαταλείψει στο σημείο όπου βρέθηκε τελικά.

Μάλιστα, αυτό το βίντεο ενισχύει και την άποψη των Αρχών ότι η δολοφονία της κοπέλας τελικά έγινε σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στην αρχή αυτού του έλους, στο οποίο βρέθηκε.

Πάντως παρά τις προσπάθειες των αναλυτών στα εγκληματολογικά εργαστήρια τελικά η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης, αλλά και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος από τη σακούλα ήταν μέσα στα νερά, δεν βοήθησε τους αστυνομικούς ώστε να εντοπίσουν γενετικό υλικό.