Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στην ΕΠΟ!

Έλεγχο στα οικονομικά της ΕΠΟ πραγματοποιεί από το πρωί της Τετάρτης (14/1) κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας.

Tο κλιμάκιο είναι πολυπρόσωπο, τουλάχιστον 10 ατόμων (πιθανώς 15), γεγονός που σίγουρα προκαλεί αίσθηση, περνώντας τις πύλες τις ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδί περίπου στις 09:40 το πρωί. Μαζί τους φέρεται να βρίσκονται και δύο εισαγγελείς.

Περισσότερα σε λίγο…

https://www.eleftherostypos.gr/


Όλα αναμένεται να βγουν στο φως, σε μια ιστορία που ο Ολυμπιακός πρώτος είχε αναδείξει με τις επιστολές που είχε στείλει σε FIFA/UEFA και στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το δάνειο από τις διεθνείς ομοσπονδίες που έχει πάρει η ΕΠΟ για να τα… βγάλει πέρα, οι υπέρογκοι μισθοί στα «golden boys» που τοποθετήθηκαν εκεί επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και… εξυγίανσης, τα 22 χιλιάρικα που παίρνει ο Μέλο Περέιρα για να κάνει μια δουλειά που την κάνει εντελώς λάθος και ήδη τον έχουν έτοιμο για να τον τελειώσουν.

Σιγά – σιγά το πουλόβερ ξηλώνεται. Κι όσοι ασέλγησαν πάνω στο ποδόσφαιρο, φέρνοντας το στο σημερινό του χάλι, θα πρέπει πλέον να λογοδοτήσουν. Αρχικά στην Οικονομική Αστυνομία. Στη συνέχεια στον εισαγγελέα. Και φυσικά στο φίλαθλο κοινό, που το στρέφουν ολοένα και πιο μακριά από το ποδόσφαιρο και τα γήπεδα, για το χατίρι του… ενός.

https://www.to10.gr/podosfero/epo