Εφιάλτες στον ύπνο μου έχουν γίνει ΟΤΕ και Cosmote – Δεν αντέχω άλλο!

Ποτέ μου δεν φανταζόμουν, ότι θα μπορούσα να υπέφερα τόσο πολύ στις δουλειές μου όσο ο τελευταίος χρόνος (12μηνο) κι αυτό λόγω του οργανισμού ΟΤΕ – COSMOTE!!

Διαμένοντας λίγα μίλια από τον Πειραιά και σε χρονική απόσταση μερικών δεκαλέπτων από την  πρωτεύουσα να φτύνεις κυριολεκτικά αίμα για να ετοιμάσεις και να ανεβάσεις ένα θέμα σου… Να περιμένεις πολλές φορές μέχρι και 2ωρο, για να έχεις ιντερνετική σύνδεση.

Nα πληρώνεις για 24MB και στη καλύτερη των περιπτώσεων να έχεις με ζόρια μόλις 7 στη καλύτερη των περιπτώσεων. Και χίλια κομμάτια τα λεφτά, δόξα τω Θεώ… Αλλά να θέλεις να κάνεις σωστά την δουλειά σου και να μην μπορείς, αυτό είναι άνευ προηγουμένου. Nα χρειάζεσαι αρκετές φορές και μιάμισι με 2 ώρες για ένα θέμα!!

Στην αρχή μου είπαν… Κάνε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο, άντε και τον Οκτώβριο. Εν τω μεταξύ αναγκάστηκα να διακόψω άλλες επαγγελματικές ασχολίες, αλλά αυτό δεν με πείραξε τόσο. Παρηγοριόμουν, ότι ίσως είναι θέλημα Θεού για να ξεκουραστώ κάπως, γιατί το είχα παρακάνει.

Όμως πέρασε και ο Οκτώβριος και τίποτα δεν έγινε. Ήρθε ο Νοέμβρης, πέρασαν και τα Χριστούγεννα, μπήκε ο νέος χρόνος, κοντεύουμε να φάμε και το πρώτο μισό του 2019 αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε.

Με αποτέλεσμα ο μ/μ να δουλεύει μόλις και μετά βίας στο 20% της δυναμικότητας του. Αλλά και πάλι δεν χάθηκε ο κόσμος, αυτά που θέλω να διαβάζουν οι αναγνώστες του θα ανέβουν ο κόσμος να χαλάσει… Αλλά να σου βγαίνει η πίστη ανάποδα για αυτό – έστω το 20% – είναι αμαρτία, είναι μεγάλη ψυχική εξόντωση. Σπάνε τα νεύρα σου, σε διαλύει ψυχικά η κατάσταση… Σταματώ εδώ, γιατί άρχισαν πάλι να διαλύονται… Ξέρετε γιατί…

ΥΓ: Χθες με ειδοποίησε η γραμματέας μου, ότι επιτέλους το πρόβλημα θα λυθεί μεταξύ 15 και 20 Μαίου… Γίνεται – λένε – η αναβάθμιση με τις νέες ευρυζωνικές οπτικές ίνες να δίνουν ισχύ 50ΜΒ, οπότε συμπεραίνω ότι θα βρεθώ κάπου μεταξύ 12 με 16, έτσι το υπολογίζω βάσει της πικρής  εμπειρίας μου…. Από ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα. Μακάρι να πέφτω έξω.

ΥΓ1: Υπόδειγμα κατανόησης και… ψυχικής στήριξης τα στελέχη επικοινωνίας του Οργανισμού. Αλλά, δεν αρκεί πλέον αυτό…

ΥΓ2: Θα μου πείτε, και γιατί δεν αλλάζεις βρε άνθρωπο πάροχο; Είναι αυτό που λέμε… “Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;”.

Ο μ/μ