Εδώ κοσμάκης χάνεται και η κυρία του FOX χτενίζεται και φτιάχνει νύχια

Καθώς οι ΗΠΑ οδεύουν να γίνουν η δεύτερη χώρα στον κόσμο που πλήττεται περισσότερο από τον νέο κορονοϊό, μια δημοσιογράφος του Fox News εξέφρασε σήμερα την ανησυχία της για την τύχη των γυναικών που στερούνται το κομμωτήριο ή το μανικιούρ τους, δεχόμενη βροχή επικρίσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • «Εσείς οι άνδρες δεν το σκέφτεστε, δεν είναι προτεραιότητα για σας, αλλά οι γυναίκες πρέπει να πάνε στο κομμωτήριο», δήλωσε η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής Fox & Friends στους δύο άνδρες συναδέλφους της.

Ανήσυχη ότι η ζωή έχει διακοπεί και ότι δεν μπορεί να επιστρέψει σε καταστήματα τα ρούχα που δεν θέλει να κρατήσει, επικαλέστηκε ένα tweet που ανέφερε πως: «Θα δείτε ποιο είναι το πραγματικό χρώμα των μαλλιών μας, επειδή οι ρίζες τους θα ξαναμεγαλώσουν». «Όλοι οι φίλοι μου λένε, πως δεν είναι μια προτεραιότητα, οι άνθρωποι πεθαίνουν, και το καταλαβαίνω, αλλά κάποιες λένε πως δεν μπορούν να φτιάξουν τα νύχια τους».

  • Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί επέκριναν τη δημοσιογράφο της αγαπημένης τηλεοπτικής εκπομπής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
  • Τα κρούσματα του Covid-19 συνεχίζονται να αυξάνονται στις ΗΠΑ, φτάνοντας μέχρι στιγμής σε περίπου 70.000, ενώ οι θάνατοι ξεπέρασαν χθες τους 1.000, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί απότομα τις επόμενες ημέρες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ