Εδιωξε υποψήφια ο Παύλος Γερουλάνος – Είχε βάλει προεκλογικό υλικό της στα φυλλάδια των παιδικών κατασκηνώσεων!

Αμεση υπήρξε η αντίδραση του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», Παύλου Γερουλάνου, στην ενέργεια της δημοτικής συμβούλου και υποψηφίας με το συνδυασμό του, Χριστίνας Βασιλείου, να διανείμει προσωπικό της προεκλογικό υλικό που είχε τοποθετήσει εντός ενημερωτικού φυλλαδίου του δήμου για τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου σημειώνεται ότι με απόφασή του, «η κυρία Χριστίνα Βασιλείου δεν είναι πλέον υποψήφια με τον συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»».

«Δεν νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του Δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ο κ. Γερουλάνος

Η αρμόδια του Δήμου Αθηναίων για τις Παιδικές Εξοχές Χριστίνα Βασιλείου, σε ενημερωτικό φυλλάδιο που μοίραζε για τις κατασκηνώσεις σε μαθητές για να δοθούν στους κηδεμόνες τους, είχε μέσα και προεκλογικό σημείωμα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου.

Τέλος, υπεύθυνη για τις Παιδικές Εξοχές παραιτήθηκε από την θέση της τη Δευτέρα το πρωί και ο δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε την παραίτηση της.

Print Friendly, PDF & Email