Έδειραν τον Αλμπαϊράκ στο κότερο του Γιλντιρίμ επειδή «κεράτωσε» την κόρη του Ερντογάν;

  • Έδειραν τον Αλμπαϊράκ στο κότερο του Γιλντιρίμ επειδή «κεράτωσε» την κόρη του Ερντογάν;

Οι Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου διακινούν μια φωτογραφία με τον γαμπρό του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, να φαίνεται χτυπημένος στο μάτι.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και γαμπρός του Τούρκου προέδρου, ξυλοκοπήθηκε στο κότερο του Μπιναλί Γιλντιρίμ μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει από την Παρασκευή στη γειτονική χώρα, ότι απάτησε την κόρη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με Τουρκάλα μοντέλο.

Η φημολογούμενη απιστία του Μπεράτ Αλμπαϊράκ ήδη κάνει τον γύρο των μεγαλύτερων ΜΜΕ του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και του CNN.

Λέγεται επίσης ότι αφού «τις έφαγε» διακομίστηκε σε νοσοκομείο για να τον συνεφέρουν.

Το σκάνδαλο συγκλονίζει την Τουρκία λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κρίσιμες κάλπες των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.

Το τουρκικό καθεστώς έσπευσε να μπλοκάρει την πρόσβαση στις ιστοσελίδες που διακίνησαν την είδηση, ωστόσο, πλέον έχει γίνει τσουνάμι και το σκάνδαλο δεν μαζεύεται με τίποτα.

Η Έσρα Ερντογάν είναι 36 ετών. Κυκλοφορεί με μαντίλα και παντρεύτηκε σε ηλικία 21 ετών τον Μπεράτ.

Image result for Έσρα Ερντογάν

Ο Μπεράτ ήταν 26 ετών όταν παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι απέκτησε αυτά τα χρόνια τρία παιδιά.

Η Οζτζέ (Özge) -η «γκόμενα»- είναι 36 χρονών, έχει ύψος 1,80, στέφθηκε το 2003 Μις Τουρκία και στη συνέχεια Μις Υφήλιος και από το 2017 είναι μόνη.

Image result for (Özge)

Image result for (Özge)

Διαβάστε εδώ για το σκάνδαλο με το μοντέλο: Ο Αλμπαϊράκ «κεράτωσε» την κόρη του Ερντογάν με Τουρκάλα «θεά» 1,80 πρώην Μις Υφήλιο