Εχουν λεφτά για πέταμα στην Περιφέρεια Αττικής;

Στην Περιφέρεια Αττικής κατάλαβαν πως πλησιάζει η προεκλογική περίοδος και είπαν να κάνουν “μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα”
Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την απόφαση της διοίκησης  Πατούλη να σπαταλήσουν  265.000 ευρώ με σκοπό να αναδείξουν το έργο της Περιφέρειας, δηλαδή με απλά λόγια να διαφημίσουν τα έργα της παράταξής τους, τα τελευταία χρόνια στην Ανατολική Αττική.

Το συγκεκριμένο αίτημα υπέβαλε  ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός ο οποίος θέλει να ευαισθητοποιήσει όπως αναφέρει τους κατοίκους της περιφερειακής του ενότητας και ταυτόχρονα να τους ενημερώσει για τα καλά που έχει κάνει η διοίκηση Πατούλη στον τόπο τους.

 Μάλιστα αιτιολογώντας την πρόταση του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης  ισχυρίζεται, «για πρώτη φορά από την Περιφέρεια Αττικής να συγκεντρωθεί η πληροφορία και να αναδειχθεί η πλούσια οινοπαραγωγική δραστηριότητα αλλά και η πολιτιστική, λαογραφική και αρχαιολογική κληρονομιά της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και διατήρηση – ενθύμηση της πολιτιστικής – πολιτισμικής ταυτότητας της ευρύτερης περιοχής».
Η Ανατολική Αττική βγάζει καλο κρασί ώστε να αναφωνήσουμε κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν…. αλλά ελπίζουμε να μην ζητήσουν και οι άλλες Περιφερειακές ενότητες τόσα λεφτά γιατί το πιάσαμε το εκατομμύριο….