Δυστυχώς θα την πληρώσουν οι λογικοί- Συνεχίστε να κάνετε ότι κάνετε…- Δίκασε ο δικαστής…

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

 • Δυστυχώς θα την πληρώσουν οι λογικοί. Τσάμπα η προσπάθεια τριών μηνών. Με τεράστιες ευθύνες αυτών που πήραν τις αποφάσεις βέβαια…
Παράθεση Tweet
Ένα χαλαρό παρτάκι στο Umbrellas στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Η φωτογραφία είναι φίλου. Όχι δεν είμαι εκεί, ούτε καν κοντά βασικά…
Προβολή αυτού του νήματος Tweet

Εικόνα

Εικόνα
 • Κοίτα πού πήγε ο άλλος ο μαλάκας και έβαλε τη θάλασσα. Μόνο στην Ελλάδα αυτά φίλοι μου. (via Petros Katsakos)
Εικόνα
 • Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα ως ηλίθιους. Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως ηλίθιους που οπλοφορούν και πυροβολούν προς κάθε κατεύθυνση.
Να αγιάσει το χέρι σου αντιδήμαρχε!

Εικόνα

Εικόνα


 • Εχουμε κανένα νέο από το μέτωπο του Γράμμου; Τελικά κατελήφθη το ύψωμα ”Χάρος”; Υπάρχουν απώλειες; Υπήρξε επάρκεια σε baby lino ;

110 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα. Η συντριπτική πλειοψηφία τους, εγχώρια. Αν δεν κάνω λάθος, 129 κρούσματα ήταν το peak μέσα στην πανδημία. Μένουμε συντονισμένοι με Τράγκα και όλους όσοι χαρακτηρίζουν την μάσκα «φίμωτρο».

 • -και ποιος τα είχε κόψει Άχαστέ μας; -ένας από το χωριό, δεν το ξέρετε … (Θράσος και ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο πράγμα ακριβώς)
Μεγάλος Περίπατος: Ξεκίνησαν εργασίες για την επαναφορά λωρίδας κυκλοφορίας στην Πανεπιστήμιου Τυχερός ο Μπακογιάννης που δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δημοσιογραφία και αντιπολίτευση στη χώρα.
 • Μείνετε στην αντιπολίτευση για πάντα και ας μοιράζετε όσα δις ονειρεύεστε γιατί απλά στα όνειρα σας θα μείνετε. Προδότες. Μην σας περασει από το ανύπαρκτο μυαλό σας ότι ξεχάσαμε.
Εικόνα
 • Κλείνεις με lockdown, φωνάζουν ότι θα διαλυθεί η οικονομία Αφού μηδενίζεις το κοντέρ με τρίμηνο lockdown ανοίγεις σταδιακά ώστε να πάρει ανάσα κι η οικονομία (διότι λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν) φωνάζουν ότι κακώς ανοίγουν. Κριτική χωρίς αντιπρόταση ανήκει στα καφενεία λέω εγώ
Εικόνα

Τoυ ειδικού ερευνητή, Γιάννη Κολοζώφ για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το έγκλημα στα Βριλήσσια ήταν προμελετημένο, αλλά δεν είχε «ευτυχή» κατάληξη για τους «εντολείς» και τους «εντολοδόχους». Ο «πληρωμένος» δολοφόνος βρήκε το στόχο του και ειδικά με την 9αρα βολίδα, που διαπέρασε το θώρακα και βγήκε από την πλάτη, αλλά ο Στέφανος Χίος αν και καθιστός στάθηκε όρθιος, όταν έσβηνε η εορτή της προστάτιδας των ματιών Αγίας Παρασκευής και ξημέρωνε ο εορτασμός του Μικρασιάτη Μεγαλομάρτυρα Αγίου Παντελεήμονα. Όταν οι συμπτώσεις είναι επαναλαμβανώμενες, παύουν να είναι απλές «συμπτώσεις»

… Μόλις την παραμονή του βρώμικου χτυπήματος, ο «προάγγελος» του κακού ίσως και να ήρθε με την προβιά ενός νομικού επιστήμονα του «λευκού κολάρου», που πήγε να «στήσει» τον Στέφανο, ζητώντας του ραντεβού και επιμένοντας αυτό να γίνει στο σπίτι του δημοσιογράφου, κάτι που ο ίδιος φυσικά και δεν αποδέχτηκε. Όμως, ο νομικός επέμενε και έτσι το ραντεβού συνέβη μεσημέρι Σαββάτου σε «ουδέτερο» χώρο και όχι  φυσικά γραφείο. Εκεί ο ήδη υποψιασμένος συντάκτης της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πήγε εφοδιασμένος και «καλωδιομένος» με μικρόφωνο και Κάμερα.

Και τελικά αποδείχτηκε πως δεν είχε καθόλου άδικο.

Ο ξακουστός ποινικολόγος, ακούγεται και φαίνεται να του ζητά «συμβιβασμό» δια της γνωστής και αποδοτικής μεθόδου του χρηματισμού. Κουβαλούσε και μαζί του το ποσό, το οποίο και θα παρέδιδε αν και εφόσον υποσχόταν πως δεν θα «ξαναενοχλούσε» με δημοσιεύματα τον διαπλεκόμενο και πολλά υποσχόμενο μεγαλοεπιχειρηματία, πλήττοντας την εικόνα του ιδίου και της οικογενείας του.

 • Και φυσικά ο Στέφανος- όπως ακούγεται να λέει- αρνήθηκε τον χρηματισμό και να γίνει υποχείριο του οποιουδήποτε μεγαλόσχημου άνδρα. Και τότε ο νομικός, αποχώρησε προβληματισμένος από το σημείο συνάντησης. Ο κομιστής, όπως είναι φυσικό θα μετέφερε αμέσως το άσχημο μαντάτο στον μεγαλοεπιχειρηματία και μόνο ο ίδιος γνωρίζει αν αυτό έγινε δια ζώσης ή ποικιλοτρόπως.

Και αν φυσικά, πόσο σκόπιμα έγινε ο «δικηγόρος του διαβόλου», με την προβιά ενός «καλοθελητή-μεσάζοντα», που θέλει [κατά τη συνήθη τακτική του], να τα ΄χει καλά μ΄όλους … Εγένετο όμως το θαύμα και ο Στέφανος Χίος, επέζησε, ενώ η συνέχεια δίδεται ήδη στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές ..!

Το καρτέλ θέλει αίμα

Το καρτέλ της διεφθαρμένης πολιτικής και οικονομικής ελίτ, κλέβει, κοροϊδεύει και δολοφονεί, ζητώντας την συνδρομή του Αθηναϊκού υπόκοσμου με πληρωμένους δολοφόνους, που βαδίζουν χέρι-χέρι στα ίδια σκοτεινά μονοπάτια μαζί με λεκιασμένους αστυνομικούς που γνωρίζουν να επηρεάζουν και να καθορίζουν τις εξελίξεις σε κυρίαρχα πόστα του μαρμάρινου μεγάρου της Λ. Αλεξάνδρας. Έχουν βέβαια και οι ίδιοι σημαντικό μερίδιο στην πίτα της διαφθοράς που φθάνει φυσικά και στα ανώτατα και … απροσπέλαστα κλιμάκια της οδού Κατεχάκη.

Έριξε δυο σφαίρες και «καθάρισε» …

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Μακελειό Στέφανος Χίος, έγινε στόχος άνανδρης δολοφονικής ενέδρας, επιστρέφοντας στο ησυχαστήριό του στα Βριλήσσια, στην σύζυγό του και στις δυο κόρες του. Ο επίδοξος εκτελεστής που φορούσε  κουκούλα full-face δεν είπε λέξη, παρά μονάχα άρχισε να πυροβολεί.

 • Μια σφαίρα, απ’  το ανοιχτό τζάμι του οδηγού χτύπησε τον δημοσιογράφο στο λαιμό, ξυστά από την καρωτίδα, ενώ η 2η βολίδα τον βρήκε κατάστηθα χωρίς ευτυχώς να πλήξει ζωτικό του σημείο. Το τραύμα ωστόσο δίπλα απ΄την καρδιά ήταν διαμπερές, με πύλη εξόδου την πλάτη του.

Παρά το σοκ ο Στέφανος, την ώρα που στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω στο δρόμο και κάτω απ’ το σπίτι του, πρόλαβε και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και χτύπησε δυνατά τον εκτελεστή με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ισορροπία του, οι άλλες δυο σφαίρες που έριξε να μη βρουν ευτυχώς το στόχο τους και το όπλο του να πάθει εμπλοκή στα τρεμάμενα από την αντίδραση χέρια του.

 • Παράλληλα ο υποψιασμένος δημοσιογράφος έβαλε τις φωνές, με τον ένοπλο κουκουλοφόρο να το βάζει στα πόδια μαζί φυσικά με τον «αθέατο» συνεργό του, που παρακολουθούσε ψύχραιμος την σκηνή του παρ’ ολίγον φόνου. Καθοριστικό για τις έρευνες είναι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν τόσο στο σπίτι του Στέφανου Χίου όσο και σε άλλα σπίτια στην περιοχή.

Έπεσαν οι μάσκες …

Την υπόθεση παράλληλα παρακολουθεί και η Αντιτρομοκρατική, αφού ο δημοσιογράφος είχε δεχθεί συγκεκριμένες απειλές και ειδικά το τελευταίο διάστημα που το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποκάλυψε όλη την δικογραφία της ΕΥΠ, … εμπλουτισμένη με ένα φορτηγό λεφτά και ένα τσουβάλι επίορκους αστυνομικούς που από το 1995, λυμαίνονται οίκους ανοχής, σπριπτιζάδικα, λαθραία τσιγάρα, παρέχοντας κάθε είδους «προστασίας» …

 • Ο Στέφανος Χίος, παρά την απώλεια αίματος πρόλαβε και πήγε μόνος του οδηγώντας στο κοντινότερο νοσοκομείο, το  Σισμανόγλειο, που όμως δεν εφημέρευε  και έτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο   στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ. Ο Στέφανος, επέστρεφε από την εφημερίδα του στο σπίτι του στα Βριλήσσια, στις 3 τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε την επίθεση.

Το «Τουρκοκάναλο» του Αλαφούζου «βρήκε» κίνητρο

Και μια … ασήμαντη λεπτομέρεια, ο «έγκυρος» και καθεστωτικός τηλεοπτικός σταθμός του Αλαφούζου, ο SKY, ενημέρωσε τους τηλεθεατές του στο 1ο μόλις μεσηβρινό δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας, πως η δολοφονική ενέδρα σχετίζεται με «απόπειρα ληστείας». Η παραπληροφόρηση από τους κονδυλοφόρους του Γιαννάκη συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες, με τίτλους των ρεπορτάζ ότι:

 • «Ο Χίος, «καταγγέλει» πως τον πυροβόλισαν …». Πάλι καλά που δεν είπαν ότι: «Ο Χίος, αυτοπυροβολήθηκε» ή ότι: «Έβαλε να τον πυροβολίσουν …»! Είναι ολοφάνερο πως δεν συγχωρούν στον Στέφανο, τους χαρακτηρισμούς του όπως «Τουρκοκάναλο» για έναν σταθμό που κάνει συνειδητά το άσπρο, μαύρο και προπαγανδίζει ανοιχτά υπέρ των τραπεζών και των εμπλεκομένων με την  Novartis.

Εδώ βεβαίως υπάρχει ένα ακόμα μεγάλο ερώτημα: Ο δικηγόρος, λειτουργούσε για λογαριασμό του επιχειρηματία- εφοπλιστή ή ο εφοπλιστής δεν ήξερε τίποτα και ο νομικός, έκανε “παιχνίδι”, για τη μετρέσα και τον υψηλό συγγενή; Εντός ωρών το ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


Γύρισα από μπάνιο. Μόνο Πακιστανοί κυκλοφορούν στα Γιάννενα. Σε τριάδες-τετράδες. Έξω από ένα κουρείο Πακιστανού, 20 άτομα. 2-3 Asia mini Market, full. Οταν γίνουν 5%, θα είναι εντελώς αυτόνομοι. Είναι η πολιτική τους τέτοια. Το Κοράνι, εναι πολιτική, τακτική, αποικιοκρατία.

 • Να θυμίσουμε ότι από τα 110 κρούσματα σήμερα, μόλις τα 12 ήταν από τουρίστες (πύλες εισόδου) Τα υπόλοιπα 100 είναι από πηχτή ελληνική μαλακία, επανάσταση, αντίδραση, μπαράκια, γιόλο, η μάσκα σκοτώνει, δεν υπάρχει κορονοϊός, είναι απλά μια γρίπη. Μπράβο παιδιά, κερδάτε

Εικόνα

110 νέα κρούσματα κορωνοϊού αλλά ζαιοι, ΚΚΕδες και αναρχικοί δεν ευθύνονται για αυτήν την εξέλιξη. Μάλλον φταίνε τα ρακούν

Εικόνα


Οποιος δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητας, συνεχίζει ζωαρα και όλα τα υπόλοιπα στα παλιά του τα παπούτσια, γελάει με όσους προσέχουν, κοινώς είναι κάφρος, δεν βάζει σε κίνδυνο μόνο την υγεία των άλλων αλλά και την οικονομία της χώρας.

 
 • 110 νέα κρούσματα, αλλά εγώ πιστεύω τον Τράγκα και τις σαλούφες που μας λένε ότι ο ιος και η μάσκα είναι συνωμοσία για να μας φιμώσουν

Συνεχίστε να κάνετε ότι κάνετε… Σήμερα τα κρουσμάτα #Covid_19 είναι 110. Όταν γίνουν 200-300 βγείτε να πείτε ότι φταίνε Μητσοτάκης κ Χαρδαλιας έτσι;;; Η δική σας ανευθυνότητα όμως όχι βέβαια… Μα δεν υπάρχει πανδημία άλλωστε, τον ιό τον έφτιαξαν για να μας τσιπάρουν ε; ΓΙΔΙΑ

 • Ήξερα ότι οι Μητσοτάκηδες παραδοσιακά λέγονται «δράκουλες», δεν ήξερα ότι όντως ζουν σε τάφους
Παράθεση Tweet
Ντόρα Μπακογιάννη@Dora_Bakoyannis·
Από τους τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι, τα Χανιά στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας, απέναντι στην πανδημία του κορωνοιού, τονίζοντας ότι είναι ένας ασφαλής σε υγειονομικό επίπεδο προορισμός.⠀ bit.ly/2XgcFU4#DoraBakoyannis#Chania

Εικόνα

 • Στο Μαξίμου αλήθεια επικοινωνιολόγους δεν εχουν; Με ελληνοτουρκική κρίση σε εξέλιξη και τον κορωνοιο να επελαυνει θεωρουν τη στιγμη κατάλληλη για να δημοσιεύονται φωτογραφίες του πρωθυπουργού στην παραλία; Αλλά ξέχασα! Απευθύνονται σε γίδια ολκής οποτε δεν τους ενδιαφέρει!

Γιατι Κυριάκο δε καθισες ΣΚ στην Αθηνα να καεις και πηγες στο …χωριό σου, οεοοο??

Παράθεση Tweet
Κι όλα αυτά επειδή ο Τσιπρας πάλι κάνει σκαφατες διακοπές (παιδί του λαού κτλ) κι επειδή είναι σαν γιουβαρλάκι με πόδια. RTάρει κι ο αιώνια καψούρης Βαξεβάνης

Εικόνα


 • Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη (01.08.20)