ΔΝΤ: Την Παρασκευή η άτυπη συζήτηση για την Αργεντινή

Pedestrians walk past the International Monetary Fund headquarters' complex in Washington Sunday, May 2, 2010. A senior International Monetary Fund official says the IMF's executive board is meeting in Washington to consider how much aid to grant Athens under a massive rescue loan package. (AP Photo/Cliff Owen)

Για την Παρασκευή 18 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η άτυπη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφορικά με το αίτημα της Αργεντινής για λήψη δανείου στήριξης.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Gerry Rice, “Το προσωπικό του ΔΝΤ συνεχίζει τις συζητήσεις με τις αρχές της Αργεντινής για ένα πρόγραμμα που θα στηριχθεί με κεφάλαια του Ταμείου. Ο κοινός στόχος μας είναι να επιτύχουμε ταχεία ολοκλήρωση αυτών των συζητήσεων. Μια συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΝΤ για την Αργεντινή έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18 Μαΐου. Πρόκειται για μια άτυπη συνάντηση, ως μέρος της συνήθους διαδικασίας ενημέρωσης του Συμβουλίου σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για προγράμματα του ΔΝΤ”.

Print Friendly, PDF & Email
* ,