Διώξεις σε τέσσερις δράστες για την επίθεση σε μαχαίρι σε βάρος δύο 16χρονων στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό

Για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας παραπέμπεται να δικαστεί αύριο Τρίτη στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο 16χρονους στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν στα πόδια οι δύο ανήλικοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στις εισαγγελικές Αρχές, οι οποίες και του άσκησαν δίωξη, και θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι αύριο οπότε και θα οδηγηθεί στο αρμόδια δικαστήριο.

Ακόμη, για την επίθεση σε βάρος των δύο 16χρονων συνελήφθησαν και άλλα τρία άτομα, τα οποία είναι ανήλικα και ως εκ τούτου οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος και τους απήγγειλε κατηγορίες όμοιες με αυτές που απαγγέλθηκαν στον 19χρονο.

Οι τρεις ανήλικοι θα δικαστούν από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων με ρητή δικάσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου ομάδα 15 ανηλίκων συνεπλάκη έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πευκάκια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο 16χρονων.