Διόνυσος: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε μονοκατοικία και έφυγαν με λεία 90.000 ευρώ

Σε περίπου 90.000 ευρώ εκτιμάται η λεία διαρρηκτών, οι οποίοι παραβίασαν, πιθανότατα με λοστό, το παράθυρο μονοκατοικίας στο Διόνυσο και άρπαξαν λίρες και κοσμήματα, πριν διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όλα έγιναν το απόγευμα περασμένης της Κυριακής, όταν οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε πολυτελή μονοκατοικία στον Διόνυσο όπου ζει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι το οποίο απουσίαζε το τελευταίο δεκαήμερο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους οι δύο ηλικιωμένοι, διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει το παράθυρο στο ισόγειο της μονοκατοικίας, είχαν μπει μέσα, είχαν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι και είχαν αρπάξει χρυσές λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνεται πως οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά πώς να κινηθούν, καθώς έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, την τηλεφωνική γραμμή, για να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία σεκιούριτι και πήραν τον εξωτερικό συναγερμό, τον έσπασαν και τον έβαλαν μέσα σε έναν κουβά με νερό προκειμένου η σειρήνα που ηχεί να μην ακούγεται σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου.