Διεθνής αναγνώριση των Φορολογικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος με το βραβείο “Impact Deal of the Year”

Μία ακόμη σημαντική, παγκόσμια αναγνώριση έλαβε η ΕΥ Ελλάδος, για τις υψηλού επιπέδου Φορολογικές Υπηρεσίες της, από το διεθνούς φήμης φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR).

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ITR EMEA Tax Awards 2023, η EY Ελλάδος διακρίθηκε με το βραβείο Impact Deal of the Year, για τη συνεισφορά της ως φορολογικού συμβούλου στην ολοκλήρωση συμφωνίας-οροσήμου στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη κατηγορία βράβευσης αναδεικνύει συμβούλους που έχουν καίρια συνεισφορά στην επίτευξη σημαντικών εταιρικών συμφωνιών, όπως εξαγορών, συγχωνεύσεων και αναδιοργανώσεων, με μεγάλο αντίκτυπο στις επιμέρους αγορές τους.

Ο Στέφανος Μήτσιος, Partner, Επικεφαλής Φορολογικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, αλλά και ευρύτερα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, που έχουν αναδείξει την EY Ελλάδος σε ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών φορολογικής υποστήριξης σε σημαντικές συναλλαγές. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους επαγγελματίες μας – χάρη στην τεχνογνωσία και την αδιάκοπη συνεισφορά τους, προσφέρουμε διαρκώς υψηλού επιπέδου φορολογικές υπηρεσίες μεγάλης προστιθέμενης αξίας».