ΔΕΘ: Αυξημένα μέτρα σχεδιάζει η ΕΛ.ΑΣ – Αναμένονται μεγάλες κινητοποιήσεις αρνητών

Η αστυνομία θα δημιουργήσει τείχος κατά των αντιεμβολιαστών. Με βάση τον νυν προγραμματισμό, 5.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ περιπολίες θα πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση». Παράλληλα θα επιστρατευτούν ελικόπτερα drones και παρατηρητές σε ταράτσες

Αυξημένα μέτρα σχεδιάζει σε πυρετώδεις ρυθμούς η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της ΔΕΘ, που θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα έχει γνωστοποιηθεί πως οι αρνητές προετοιμάζουν μεγάλες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, πέραν αυτών που πραγματοποιούν τα συνδικάτα.

Η αστυνομία θα δημιουργήσει τείχος κατά των αντιεμβολιαστών. Με βάση τον νυν προγραμματισμό, 5.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ περιπολίες θα πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση».

Παράλληλα θα επιστρατευτούν ελικόπτερα drones και παρατηρητές σε ταράτσες, ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται αναρτήσεις στο διαδίκτυο και καλέσματα μέσω των social media.