ΔΕΗ: Γιατί η μετοχή δεν “σηκώνει κεφάλι”

Χέρι χέρι πάνε ΓΔ και ΔΕΗ, copy paste τα δύο διαγράμματα….Πάνω από τα διαγράμματα τους υπάρχει ο δείκτης William’s Accumulation Distribution….και στον ΓΔ και στην ΔΕΗ μας δείχνει ότι οι διανομές ξεκίνησαν την ίδια χρονική στιγμή. Η διαφορά είναι ότι ο ΓΔ έκανε νέο υψηλό με σκοπό μάλλον τις διανομές ενώ η ΔΕΗ δεν σήκωσε κεφάλι ….

Μετά τις 11/01 ξεκίνησαν οι διανομές βάση της εικόνας των δεικτών William’s Accumulation Distribution, Accumulation Distribution , ενώ ο RSI κρέμασε από 15/01 και μετά …ο πρώτος δείκτης στην κορυφή του διαγράμματος.

Την Πέμπτη ξεκίνησε η πίεση στο χαρτί, την Παρασκευή αυξήθηκαν οι όγκοι και έχασε τα 10,850 . Τεχνικά με βάση το φίλτρο τριών ημερών θα πρέπει να γυρίσει άμεσα πάνω από τα 10,850. Αν δεν τα καταφέρει στοχεύει τα 9,00 ευρώ . Τιμή που είχε γίνει η ΑΜΚ. Εν ολίγης η πίεση στο χαρτί δεν αντικατοπτρίζει τις προοπτικές του.

Και κάπου πήρε το μάτι μου ότι μεγάλο fund που απόκτησε το 10% της ΔΕΗ στην αύξηση κεφαλαίου, θέλει να αποκτήσει συνολικά το 15%… οπότε προσοχή.

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.