Δ. Πιτούλης (Παλ. Φάληρο): Μπαίνει «σφήνα» στην διαδοχή του Χατζηδάκη

Γράφει: Η Μαρία Αλεξίου

Η παράταξη “ΕΜΕΙΣ για το Φάληρο” με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιτούλη έρχεται να κάνει την ανατροπή στο Παλαιό Φάληρο. Αποτελώντας μια νέα, φρέσκια πρόταση στον δήμο μπαίνει “σφήνα” στους επιγόνους του νυν και απερχόμενου Δημάρχου, Διονύση Χατζηδάκη.

Ενώ αυτοί ερίζουν για την διαδοχή του, χωρίς ιδιαίτερες πολιτικές διαφωνίες μεταξύ τους, ο Δημήτρης Πιτούλης και ο συνδυασμός του οργώνει κάθε γειτονιά της πόλης. Έτσι από την μια συζητά με τους πολίτες και αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις απόψεις τους, από την άλλη τους παρουσιάζει την δράση του στα πέντε χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος της πόλης και κυρίως το πρόγραμμα του για την επόμενη τετραετία.

Στο Παλ. Φάληρο, ενώ οι επίγονοι του Χατζηδάκη απλώς θορυβούν με κινήσεις εντυπωσιασμού, οι εκτιμήσεις και τα προγνωστικά των πιο έγκυρων και έμπειρων αναλυτών και παραγόντων που ασχολούνται με τα δημοτικά πράγματα του συγκεκριμένου Δήμου, “βλέπουν” ότι αθόρυβα ο Δ. Πιτούλης με το “Εμείς Φάληρο” ανατρέπει τα αρχικά προγνωστικά και αφήνει εκτός δεύτερου γύρου την Β. Ανδρικοπούλου και τον Στ. Κατσέλη. Μάλιστα, θεωρούν ότι απέναντι στον έτερο “διάδοχο” του Χατζηδάκη τον Γιάννη  Φωστηρόπουλο θα συσπειρώσει όλο τον κόσμο της πόλης που διεκδικεί την αλλαγή και μια νέα πορεία για τον Δήμο.

Print Friendly, PDF & Email